Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

CHAMPIONS LEAGUE ΤΡΙΤΗΣ...ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Επιτυχημένες οι τελευταίες μας δύο προβλέψεις που είχαμε δώσει, αφού είχαμε το 2/2. Συγχαρητήρια και στους φίλους Gaff και Caesar για τις επιλογές τους τις ημέρες που πέρασαν. Champions League απόψε και έχουμε ξεχωρίσει κάποια σημεία. Πάμε, λοιπόν να τα δούμε:

TOTTENHAM - INTER

Αγώνας για τον πρώτο όμιλο του Champions League, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Αρκετές οι απουσίες για τους φιλοξενούμενους απόψε με τις τελευταίες να είναι αυτές του βασικού τερματοφύλακα Julio Cezar και Esteban Cambiasso, που τραυματίστηκαν στο αγώνα της Παρασκευής με την Genoa. Αρκετά δύσκολο για πρόβλεψη το συγκεκριμένο παιχνίδι, όσον αφορά το τελικό του αποτέλεσμα. Δύσκολα να επαναληφθεί το σκορ του Μιλάνου (4-3) στο αποψινό παιχνίδι, γι' αυτό το λόγο θα επιλέξω να ποντάρω στην επιλογή του 2-3 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365


BURSASPOR - MANCHESTER UNITED

Αγώνας για τον τρίτο όμιλο με την Manchester United να θέλει τη νίκη, για να ξεμπερδέψει νωρίς νωρίς με την πρωτιά στον όμιλο. Αρκετές οι απουσίες απόψε για την ομάδα του Alex Ferguson, με τους Rooney και Ferdinand να είναι οι σημαντικότερες από αυτές. Από την άλλη, η τούρκικη ομάδα θα ψάξει απόψε να πετύχει έστω το πρώτο της τέρμα στη διοργάνωση αφού, εκτός από το 0/3, προς το παρών, δεν έχει καταφέρει να πετύχει και γκολ! Ακριβώς ίδια με την προηγούμενη πρόβλεψη θα έχουμε και σ' αυτό το παιχνίδι, αφού από τη μία η εμπειρία των ''μπέμπηδων'' στη διοργάνωση, σε συνδυασμό με ένα κατάμεστο γήπεδο που θα δώσει σίγουρα δύναμη στους γηπεδούχους, μας κάνει να δυσκολευόμαστε αρκετά σε πρόβλεψη κάποιου σημείου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365


KOBENHAVN - BARCELONA

Μεγάλη αισιοδοξία από την ομάδα του Stale Solbakken πως μπορεί απόψε η ομάδα του να κόψει βαθμούς από τη Barcelona, αφού σε δηλώσεις έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη, μιας και αισιοδοξεί πως πρώτη στον όμιλο θα είναι η δικιά του ομάδα μετά το τέλος του σημερινού αγώνα. Δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα της η Kobenhavn στο Champios League και θέλει απόψε να συνεχίσει αυτή την καλή παράδοση. Από την άλλη, η Barcelona των υπεραστέρων θα θέλει σίγουρα κι αυτή να περάσει νικηφόρα απόψε από τη Δανία, έτσι ώστε να καπαρώσει την πρώτη θέση του ομίλου όσο νωρίτερα γίνεται. Δύσκολα να αντέξουν οι παίχτες της Kobenhavn στην πίεση των Καταλανών, παρά τις δηλώσεις του προπονητή τους. Επιλογή μας θα είναι γι' αυτό το παιχνίδι πως αν καταφέρει η Barca και ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ίσως να γίνει και ''πάρτυ'' στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365


Laftsis


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan