Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις» για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη:

«Ο Πρωθυπουργός μίλησε, από τη Θεσσαλονίκη, για ψήφο αυξημένης ευθύνης. Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι με λεκτικές ακροβασίες και νεολογισμούς, ο κ Παπανδρέου, εκβιάζει το λαό της Κ. Μακεδονίας για να του αποσπάσει την ψήφο!

Αναρωτιόμαστε ποια είναι η αυξημένη ευθύνη, όταν όλες οι κυβερνήσεις , του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ οδήγησαν τη Μακεδονία στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική απαξία!

Ρωτάμε τον κ Παπανδρέου: οι κυβερνήσεις του δε χρεοκόπησαν την Ελλάδα; ΝΑΙ ή ΟΧΙ; το όνομα Μακεδονία, το έδωσε; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;; Η απάντηση αβίαστα είναι ΝΑΙ και στα δύο ερωτήματα!»

Για τις δηλώσεις του κ Ψωμιάδη είπε τα εξής:....


«Για ακόμα μία φορά, ο Π. Ψωμιάδης, αποδεικνύεται ταχυδακτυλουργός. Μιλώντας εξ΄ ονόματος όλων των Ελλήνων πολιτών, ισχυρίστηκε ότι δεν είναι με κανένα κόμμα και ότι καταργεί τις κομματικές αγκυλώσεις, με ένα ακροατήριο που αποτελούταν από: Βουλευτές, στελέχη και ψηφοφόρους της ΝΔ! Όσο για τα όσα είπε για τη Μακεδονία, του υπενθυμίζουμε, ότι το κόμμα που τον στηρίζει, έδωσε το όνομα Μακεδονία!

Συμπεριφερόμενος ως γνήσιος Ψωμιάδης, έκανε αντιμνημονιακή πολιτική, ξεχνώντας ότι το κόμμα του μαζί με το ΠΑΣΟΚ οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία. Όσο για το σύνθημα του ¨είμαι πολύ σκληρός για να πεθάνω¨ έχω να πω, ότι ο κ Ψωμιάδης βλέπει πολλές αμερικανικές ταινίες.

Θα προσγειωθεί στην πραγματικότητα την Κυριακή στις 7-11-2010, εάν οι πολίτες επιλέξουν σοβαρή και υπεύθυνη εκπροσώπηση για την Κ. Μακεδονία, η οποία θα την βγάλει από τα αδιέξοδα στα οποία την οδήγησαν οι κυβερνήσεις του κ Ψωμιάδη.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan