Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

H "Συμμορία των 4", ετοιμάζεται να διαδεχθεί τον Παπανδρέου!

Η μάχη για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, έχει αρχίσει!
Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ήδη με το ένα πόδι στον ΟΗΕ και η "Συμμορία των 4" υποψηφίων διαδόχων του, γυαλίζει τις μπαρουτοκαπνισμένες κάνες της!
Ραγκούσης, Χρυσοχοίδης, Βενιζέλος και Λοβέρδος, οργανώνονται για την επόμενη μέρα η οποία-όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις-δεν θ' αργήσει!
Στο ΠΑΣΟΚ τα μυστικά δείπνα, όπως εκείνο το περίφημο στο σπίτι της (στην οδό Προφήτη Ηλία στο Χαλάνδρι) Βάσως Παπανδρέου που έβγαλε Σημίτη, δίνουν και παίρνουν ενόψει του καυτού χειμώνα.....
Ο Βενιζέλος που βλέπει τακτικά τον Κώστα Σημίτη-πολύ πρόσφατα συναντήθηκαν στο Πάρκο Ελευθερίας-κρατάει χαμηλούς τόνους, ώστε να μην προκαλέσει με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, τους πασόκους. Πάντως αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μην χάσει την ευκαιρία.
Ο Ραγκούσης με την ιδιότητα του πανίσχυρου υπουργού Εσωτερικών και του πιο κοντινού στον πρωθυπουργό, μοιάζει να έχει την πρωτοκαθεδρία αλλά η στενή σχέση με τον Παπανδρέου, μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ.
Ο Λοβέρδος, δείχνει ν απολαμβάνει τα συγχαρητήρια της Τρόικα και παρότι πέρασε ένα αντεργατικό Ασφαλιστικό, δεν χάνει ευκαιρία να κλάψει στους ώμους της φτωχολογιάς!
Ο Χρυσοχοίδης είναι φαβορί λόγω της μεθοδικής δουλειάς και της εργατικότητάς του. Η εξάρθρωση της "17Ν" εξακολουθεί να κρατάει ψηλά τις μετοχές του.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan