Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Μετά το γιατρό, σκότωσε τη μάνα του και αυτοκτόνησε!

Κανείς δεν ξέρει μέχρι τώρα τι ακριβώς ήταν αυτό που οδήγησε τον Πολ Γουόρεν Πάρντους να φτάσει στα άκρα μέσα στο νοσοκομείο Τζονς Χόπκινς.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ πάντως, ο άνδρας είχε μόλις ενημερωθεί ότι η μητέρα του, η οποία είχε υποβληθεί σε επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, θα έμενε παράλυτη, ενώ μια νοσοκόμα ανέφερε ότι ήταν θυμωμένος με τη θεραπεία της μητέρας του και είχε απειλήσει να πηδήξει από το παράθυρο...

"Ενημερωνόταν για τη θεραπεία και την κατάσταση της μητέρας του όταν αναστατώθηκε και κλονίστηκε συναισθηματικά μαθαίνοντας σε τι κατάσταση βρισκόταν εκείνη", εξήγησε η δήμαρχος της Βαλτιμόρης, Στέφανι Ρόουλινγκς-Μπλέικ, προσθέτοντας ότι "ενώ συζητούσε με το γιατρό, έβγαλε από τη ζώνη του ένα μικρό ημιαυτόματο όπλο και πυροβόλησε το γιατρό στο κάτω μέρος του στήθους ή στην άνω κοιλιακή χώρα".

Έπειτα άρχισε να τρέχει μέσα στο δωμάτιο κραδαίνοντας το όπλο προς την πλευρά της γυναίκας που ήταν ακινητοποιημένη στο κρεβάτι της, όπου και κλείστηκε επί τρεις ώρες.

Όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν μέσα στο δωμάτιο ήταν ήδη πολύ αργά αφού διαπίστωσαν ότι ο 50χρονος είχε πυροβολήσει τη μητέρα του και είχε αυτοκτονήσει.

Ο τραυματισμένος γιατρός χειρουργήθηκε και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan