Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Δυο Έλληνες θα παρουσίασουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο κανάλι "ΤΕΝ " της Μελβούρνης

Σε ριζικές αλλαγές προχωρεί το τηλεοπτικό δίκτυο «ΤΕΝ» της Μελβούρνης, με στόχο οι ειδήσεις του να κατακτήσουν την πρώτη θέση στην τηλεθέαση. Από τον επόμενο χρόνο, το... κανάλι «ΤΕΝ» θα εμπιστευθεί το δελτίο ειδήσεων σε δυο ιδιαίτερα πετυχημένους ομογενείς τηλεπαρουσιαστές. Στην Ελένη Κάπαλος, η οποία ήδη συμπαρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων με τον Μαλ Γουόλντεν και στον Γιώργο Ντονικιάν, επίσης παρουσιαστή ειδήσεων του ίδιου καναλιού.

Ο Ντονικιάν, με μεγάλη πείρα και θητεία στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, θα πάρει τη θέση του... Μαλ Γουόλντεν. Ο ίδιος και η Ελένη Κάπαλος θεωρούνται από τους κορυφαίους παρουσιαστές ειδήσων της Αυστραλίας. Είναι, επίσης, από τα πιο "λαμπρά αστέρια" της ομογένειας, την οποία και υπηρετούν σε κάθε ευκαιρία.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του καναλιού, με τις αλλαγές που θα κάνουν και με την ανάθεση της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στην Ελένη Κάπαλος και στον Γιώργο Ντονικιάν, θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν ένα σοβαρό, αναλυτικό δελτίο που θα απευθύνεται σε έξυπνο και καλά ενημερωμένο κοινό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan