Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ηράκλειο: Τα ''μεγάλα ψάρια'' στα χέρια της αστυνομίας!


Στην Ασφάλεια βρίσκονται από το πρωί δύο μεγαλέμποροι ηρωίνης...
που όπως διαπιστώθηκε διακινούσαν ποσότητες ηρωίνης σε μικροέμπορους ναρκωτικών στην πόλη του Ηρακλείου. Πρόκειται για έναν 28χρονο και έναν 32χρονο αλλοδαπό, τους οποίους εντόπισαν οι Αρχές, στην ευρύτερη περιοχή της Θερίσου...



Ακινητοποίησαν τη μηχανή που επέβαιναν και πάνω τους βρήκαν 756,9gr ηρωίνης. Σε σωματικές έρευνες που ακολούθησαν βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του 28χρονου ένα κινητό τηλέφωνο και στον 32χρονο ένα κινητό και δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού μικτού βάρους 5,7 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 173 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 751,2 γραμμαρίων επιμελώς κρυμμένες εντός των αποροφητήρων και στις σωλήνες εξαγωγής αέρος και στα δυο σπίτια!

Η αστυνομία βρήκε ακόμη μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 2.375€ σε χαρτονομίσματα και δύο κόλλες τετραδίου στις οποίες αναγράφονται οι ημερήσιες εισπράξεις από τις πωλήσεις των ναρκωτικών ουσιών και τέλος διάφορα μέσα κοπής, αποθήκευσης και μεταφοράς των ναρκωτικών.

πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan