Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Kώστας Σπηλιόπουλος: Θα επιλέξω ένα από τα ανεξάρτητα ψηφοδέλτια της Αιγιάλειας


Eπειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναπτυχθεί μια έντονη.. παραφιλολογία γύρω από τη στάση του βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σπηλιόπουλου, σε σχέση με τις εκλογές, τον διευρυμένο Δήμο Αιγιάλειας και το συνδυασμό του Στ. Θεοδωρακόπουλου, ο κ. Σπηλιόπουλος, δηλώνει τα εξής:
«Για να σταματήσει η επιλεκτική και αυθαίρετη ερμηνεία των όσων λέων, πρέπει να γνωρίζετε, ότι το συγκεκριμένο συνδυασμό, του κ. Σπ. Θεοδωρακόπουλου, τον συγκρότησαν οι παρατάξεις, που είχαν επικεφαλής, τον κ. Στ. Θεοδωρακόπουλο, τον κ. Σπ. Παπαδόπουλο και τον κ. Λεων. Μαυρουδή και ορισμένα στελέχη της παράταξης του κ. Γ. Περπή, καθώς επίσης και η υποψήφια βουλευτής, Μαρία Τσουκαλά, η οποία έκανε και την πρόταση, να τεθεί επικεφαλής ο κ. Θεοδωρακόπουλος.

Αυτή είναι η αλήθεια για τον σχηματισμό.

Όσον αφορά τη δική μου θέση, από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ, δεν έχει δώσει τη στήριξή του σε συγκεκριμένο υποψήφιο, όλοι οι πολίτες, έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν και να στηρίξουν, ο καθένας τη δική του πρόταση.

Όσον αφορά εμένα προσωπικά, ως πολίτης του Αιγίου, έχω δικαίωμα, αφού δεν υπάρχει κομματική υποψηφιότητα, να επιλέξω μεταξύ των ανεξαρτήτων ψηφοδελτίων».

πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan