Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

3χρονο αγοράκι καταστράφηκε βλέποντας όλη μέρα τηλεόραση!

Ο Μαξ όπως και τα περισσότερα παιδάκια έβλεπε καθημερινά στην τηλεόραση την αγαπημένη του εκπομπή, τον "Τόμας το τρενάκι"! Ο μικρός όμως είχε ιδιαίτερη αγάπη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που ζητούσε από την μητέρα του να μπορεί να το παρακολουθεί συνέχεια...

Η μητέρα του δεν του έφερε ποτέ αντίρρηση. Αυτή η έκθεση στον ψεύτικο κόσμο της παιδικής ιστορίας, αποξένωσε το αγοράκι, το οποίο τελικά έχασε κάθε επαφή με την πραγματικότητα και άρχισε να ζει στον ψεύτικο μαγικό κόσμο του Τόμας...

Στον παιδικό σταθμό ο μικρός Μαξ σταμάτησε να επικοινωνεί με τους συμμαθητές του. Έκπληκτοι οι υπάλληλοι του σταθμού τον έβλεπαν να περπατά μόνο του και να επαναλαμβάνει ατάκες από το παιδικό πρόγραμμα!
Οι γιατροί εκτιμούν ότι ο Μαξ ζει σε μια παράλληλη πραγματικότητα μετά από τις πολλές ώρες έκθεσης στο προγραμμα. Υπερβολική έκθεση στην τηλεόραση έχε επηρεάσει την ανάπτυξη του παιδιού και την ικανότητά του για επικοινωνία!

Οι επιστήμονες θορυβήθηκαν τόσο με αυτό που συνέβη στον Μαξ που η περίπτωση του παρουσιάστηκε στην επιστημονική έκδοση του Journal of Developmental and Behavioral Pediatrics.


Πηγή : TNSite: 3χρονο αγοράκι καταστράφηκε βλέποντας όλη μέρα τηλεόραση!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan