Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Η αστυνομία αθωώνει τον Ολυμπιακό!

Με έγγραφο που έστειλε η αστυνομική διεύθυνση Πειραιά σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές τάσσεται με την γραμμή υπεράσπισης του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στον τέταρτο τελικό της Α1 με τον Παναθηναϊκό. Οι χωροταξικές συνθήκες στο ΣΕΦ και όχι ο Ολυμπιακός ευθύνονται για τα έκτροπα σύμφωνα με την Αστυνομία.

Μπορεί να άργησε τέσσερις μήνες αλλά η αστυνομική διεύθυνση Πειραιά πήρε θέση για τα επεισόδια στον τέταρτο τελικό της Α1, στον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Με βάση τα όσα αναφέρονται στο έγγραφο οι πιθανότητες να μειωθεί σημαντικά η ποινή των 9 αγωνιστικών στους “ερυθρόλευκους” αυξάνεται σημαντικά...

Το έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά που έφτασε το πρωί και στα γραφεία και απευθύνεται προς το ΣΕΦ και την ΚΑΕ Ολυμπιακός με κοινοποίηση ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ και άλλους αρμόδιους φορείς και θέμα “Διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας – Μέτρα Ασφαλείας”, ταυτίζεται ουσιαστικά με την υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού. Από την επόμενη μέρα των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στον τέταρτο τελικό του περσινού πρωταθλήματος οι ερυθρόλευκοι μιλούσαν το πρόβλημα που υπάρχει με το γήπεδο και συγκεκριμένα στην πρώτη παράγραφο του εγγράφου αναφέρεται: "Για την ομαλή διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων στο ΣΕΦ, την εξασφάλιση της προστασίας των προσώπων που παρευρίσκονται στην εγκατάσταση και την πρόληψη – αποτροπή πράξεων βίας από φιλάθλους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τις χωροταξικές συνθήκες και τις τεχνικές ελλείψεις ασφαλείας των προσβάσεων της εγκατάστασης, εκδηλώνουν βίαιες ενέργειες κατά των αστυνομικών δυνάμεων και επιχειρούν να εισέλθουν στο στάδιο, στερούμενοι εισιτηρίων".

Η αστυνομία ζητάει επίσης να γίνουν εργασίες ώστε να περιφραχθούν οι παρακάτω χώροι: Ο στεγασμένος χώρος της εισόδου αθλητών . Ο στεγασμένος χώρος της εισόδου δημοσιογράφων. Ο στεγασμένος χώρος της θύρας Ω θαλάσσης. Ο στεγασμένος χώρος της θύρας επισήμων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan