Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Sexy Βραζιλιάνα ρέφερι:Βγάλε με οφσάιντ κι ας πεθάνω!!!

Στην παρέα μας αυτή τη φορά έχουμε μια από τις διασημότερες ...σφυρίχτρες του κόσμου, την κυρία... Άνα Πάουλα Ολιβέιρα.
Η Βραζιλιάνα ρέφερι είναι 32 ετών, γεννημένη στις 26 Μαΐου του 1978 και εκτός από τη διαιτησία ασχολείται εσχάτως και με την ...πολιτική.Ασφαλώς, τίποτα από τα δύο δεν είναι αυτό που την έκανε παγκοσμίως γνωστή. Εντάξει, είναι διαιτητής από το 1999 και από το 2002 σφυρίζει στις μεγάλες κατηγορίες της Βραζιλίας, μέχρι και στο Κόπα Λιμπερταδόρες, ωστόσο η φήμη της οφείλεται αλλού.

Κι αυτό το "αλλού" δεν είναι άλλο από το "Playboy", το οποίο τη φιλοξένησε σε μια άκρως αισθησιακή φωτογράφηση υπό τον τίτλο "Το απόλυτο σημαιάκι", εξαιτίας του γεγονότος ότι Άνα Πάουλα έγινε γνωστή στο βραζιλιάνικο ποδοσφαιρικό κοινό ως βοηθός διαιτητή.

Εννοείται πως η φωτογράφηση... προκάλεσε σάλο σε ολόκληρη της Βραζιλία, αλλά παράλληλα την έβαλε και σε περιπέτειες, σε μια περίοδο κατά την οποία η Άνα Πάουλα δήλωνε έτοιμη "να παίξω σε αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου".

Η φωτογράφηση έγινε τον Ιούλιο του 2007, ωστόσο δύο μήνες πριν η Ολιβέιρα τα είχε κάνει μούσκεμα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου. Η Μποταφόγκο αποκλείστηκε από τη Φιγκεϊρένσε εξαιτίας των δύο "καθαρών" γκολ που τής ακύρωσε η Ολιβέιρα, με αποτέλεσμα να είναι τιμωρημένη με τρίμηνο αποκλεισμό όταν δέχθηκε την πρόταση του περιοδικού.
"Αν φωτογραφηθεί, δεν αποκλείεται ο αποκλεισμός να είναι μεγαλύτερος", ήταν το μήνυμα που της έστειλαν στελέχη της Ομοσπονδίας, ωστόσο η Άνα αποφάσισε να προχωρήσει στη φωτογράφηση αψηφώντας της συνέπειες. Όπως είπε και η ίδια, η οποία είναι ακτιβίστρια σε θέματα δικαιωμάτων των γυναικών, "η προσωπική μου ζωή και οι αποφάσεις μου, δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Και δεν πρέπει να έχουν σχέση...".

Πάντως, ο τότε πρόεδρος της βραζιλιάνικης επιτροπής διαιτησίας, Έντσον Ρεζέντε, συνέχισε να κατακρίνει τις επιλογές της, χωρίς όμως να απειλήσει ευθέως την καριέρα της. Το μήνυμά του, βέβαια, το έστειλε: "Φαίνεται πως σκέφτεται άλλες καριέρες. Είναι δικαίωμά της να

φωτογραφηθεί για περιοδικό".
Ο επιθετικός της Μποταφόγκο, Λούσιο Φλάβιο, ο οποίος είχε αδικηθεί από αποφάσεις της Ολιβέιρα, είχε τονίσει σχετικά: "Δεν δέχομαι να γδύνεται η γυναίκα δημόσια. Ελπίζω αυτό να της καταστρέψει την καριέρα"! Επικριτική απέναντί της ήταν και η συνάδελφός της, Αλίν Λαμπέρτ, η οποία θεώρησε πως οι γυμνές πόζες της Ολιβέιρα βλάπτουν ...ολόκληρη τη διαιτησία: "Η γυμνή φωτογράφηση είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητά της".

"Δέχομαι άδικη επίθεση. Αντί νε με κρίνουν ως διαιτητή, με κρίνουν γιατί έδειξα το κορμί μου", είπε τότε η Άνα Πάουλα, η οποία υποστήριξε πως για να πάρει την απόφαση να φωτογραφηθεί γυμνή, πιέστηκε πολύ από τη μητέρα της: "Ξέρει τι σημαίνει φτώχεια και αυτή η πρόταση μάς έδινε την ελπίδα να ζήσουμε καλύτερα".

Η αλήθεια είναι πως η συμφωνία με το "Playboy" απέφερε στην οικογένεια Ολιβέιρα 250 χιλ. ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα της Βραζιλίας.

Λίγο καιρό αργότερα, το περιοδικό "ISTOE Gente" τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τις "25 πιο σέξι γυναίκες της Βραζιλίας"!

Κι ενώ ακόμα δεν είχε κοπάσει ο σάλος γύρω από το όνομά της, η Άνα Πάουλα αποδέχθηκε ακόμα μία πρόταση που την διατήρησε για καιρό στα πρώτα θέματα των σκανδαλοθηρικών - και όχι μόνο - εντύπως, καθώς έθεσε υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Βραζιλίας, του οποίου έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στελέχη!

Όσον αφορά στη σχέση της με τη διαιτησία, εστιάζεται στη γνωστή παροιμία με το "μήλο που πέφτει κάτω από τη μηλιά", καθώς διαιτητής ήταν και ο πατέρας της. Μάλιστα, θεωρείτο ένας εκ των κορυφαίων στη Βραζιλία, γι΄ αυτό και η Άνα δέχθηκε πιέσεις με την ελπίδα να ακολουθήσει τα χνάρια του. Πάντως, η ίδια - όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς - θα προτιμούσε να παραμείνει αθλήτρια του βόλεϊ, με το oποίο ασχολήθηκε συστηματικά πριν "μπλέξει" με τη διαιτησία.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan