Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Παντρεύτηκαν Έλενα Ασημακοπούλου και Μπρούνο Τσιρίλο

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημαρχείο του Αγίου Στεφάνου η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο. Το ζευγάρι έδωσε όρκους πίστης και αφοσίωσης δύο περίπου μήνες πριν την γέννηση της κορούλας του!
Το ζευγάρι, έφτασε μαζί στο Δημαρχείο στις εφτά το απόγευμα, και όπως θα δείτε στα αποκλειστικά πλάνα του Star, είναι και οι δυο πολύ ευτυχισμένοι, με τον Μπρούνο να μην αφήνει λεπτό από το χέρι την αγαπημένη του.
Η Έλενα Ασημακοπούλου που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, ήταν πολύ λαμπερή μέσα στο άσπρο νυφικό- φόρεμα της σχεδιάστριας Λένας Κατσανίδου. Έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά σε κότσο, η νύφη φαινόταν ήρεμη και ευτυχισμένη.....

Ο Μπρούνο Τσιρίλο, δεν μπορούσε επίσης να κρύψει τη χαρά του. Φορώντας μαύρο κοστούμι με άσπρο πουκάμισο και γραβάτα, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής έδειχνε ευτυχισμένος στο πλευρό της Έλενας. Και πώς να μην είναι άλλωστε αφού μόλις σε δυο μήνες θα ολοκληρώσουν την ευτυχία τους μιας και η Έλενα περιμένει κοριτσάκι.
Ο γάμος έγινε σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο με παρόντες μόνο συγγενείς και πολύ λίγους και καλούς φίλους. Μάλιστα, το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της τέλεσης του γάμου μιλούσε συνεχώς, αστειευόντουσαν και χαμογελούσαν ο ένας στον άλλον, ενώ δεν δίσταζαν να ανταλλάσουν συνεχώς φιλιά τόσο μέσα, όσο και έξω από το Δημαρχείο.
http://www.star.gr/

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan