Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

"Σκότωσα την ανηψιά μου, γιατί έτσι γούσταρα"!


Ο 38χρονος θείος John Maden από την Βρετανία με τον εγκλεισμό του αρρωστημένου θύτη μπήκε σήμερα φυλακή έπειτα από το αποτρόπαιο έγκλημα που έκανε με θύμα την ίδια του την ανηψιά. Η δίκη που ολοκληρώθηκε χθες τον καταδίκασε σε ισόβια με τους δικαστές να αναφέρουν ότι είναι ο χειρότερος δολοφόνος που έχει γνωρίσει ποτέ η χώρα...
Ο δολοφόνος είχε καλέσει την 12χρονη ανηψιά του σπίτι του στο Manchester για να κάνει παρέα στην 10χρονη κόρη του. Στη συνέχεια την νάρκωσε, τη βασάνισε, τη βίασε, τη μαχαίρωσε στο στομάχι και την έπνιξε με τη χορδή μίας κιθάρας. Από τις έρευνες που έκανε η αστυνομία αποδείχθηκε ότι ήταν όλα προσχεδιασμένα. Λίγα λεπτά αργότερα, κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του λέγοντας: "Την σκότωσα γιατί έτσι γούσταρα".
Ο Maden είχε μανία με την πορνογραφία, σαδιστικού περιεχομένου αφού οι άνδρες της αστυνομίας κατά την έρευνα βρήκαν υλικό με πολύ σκληρό περιεχόμενο και ταινίες με παιδική πορνογραφία.
Στη δημοσιότητα δόθηκε και ο διάλογος που είχε ο δολοφόνος με την αστυνομία, όπου έφτασε στο σημείο δύο λεπτά μετά το τηλεφώνημα και τον συνέλαβε.

Maden: Γεια σας, θα ήθελα να αναφέρω ένα φόνο
Αστυνομία: Ποιος είστε εσείς;
Maden: John Nigel Maden
Αστυνομία: Και τι συνέβη;
Maden: Δολοφόνησα την ανηψιά μου
Αστυνομία: Πότε έγινε αυτό;
Maden: Μόλις τώρα σταμάτησα να τη σκοτώνω
Αστυνομία: Γιατί το κάνατε αυτό
Maden: Γιατί έτσι γούσταρα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan