Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Αποκάλυψη απο το sarotiko.....

Δύο βίντεο με «καυτό» περιεχόμενο κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την εκρηκτική ξανθιά Ελίνα Μπεκάκου.

(Βλέπω να γίνεται ο κακός χαμός)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sarotikou, η χορεύτρια και παίκτρια του Big Brother Ελίνα Μπεκάκου έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο «καυτά» βίντεο άκρως απαγορευτικά που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Στο ένα η Ελίνα πρωταγωνιστεί σε strip show, όπου έχει παραβρεθεί σε bachelor πάρτυ γνωστού Αθηναίου bon viveur. Εκεί η πληθωρική και σέξυ Ελίνα κάνει ένα απίστευτο strip show όπου ...

... αφήνει να φανούν τα πάντα. Μάλιστα ο χορός συνεχίζεται και μετά την αποκάλυψη του επίμαχου σημείου! Οι πόζες είναι καυτές και κυριολεκτικά η αντρική παρέα ένιωσε τον πυρετό της να ανεβαίνει στα ουράνια!
Το δεύτερο βίντεο όμως δεν έχει καμία σχέση με τις καλλιτεχνικές επιδόσεις της παίκτριας του Big Brother. Είναι ένα σκληρό τσοντο-βίντεο που έχει τραβήξει η ίδια με πρωταγωνιστή το φίλο της. Η φιλοσοφία είναι πως εγώ θα γινόμουν καλύτερη από την Τζούλια.
Πληροφορίες λένε ότι αυτά τα δύο βίντεο τα έχουν στην κατοχή τους κολλητοί φίλοι της Ελίνας Μπεκάκου και θα τα δώσουν στη δημοσιότητα σε κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού στην περίπτωση που απειληθεί με έξοδο η χορεύτρια. Μάλιστα, το δεύτερο βίντεο λέει η ανώνυμη πηγή μας είναι τόσο καλοτραβηγμένο που είναι σαν να έχει σκηνοθετική επιμέλεια.
sarotiko.blog

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan