Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Τη γνωρίζετε;



Στέμμα πρωταθλητή δεν ξέρουμε αν θα καταφέρει να φορέσει φέτος στο κεφάλι του ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Μίλος Τεόντοσιτς, την κουλούρα, πάντως, μια φορά δεν την… γλιτώνει! Η επί σειρά ετών αγαπημένη του, Μάγια Ογκνιένοβιτς, η οποία είναι διεθνής βολεϊμπολίστρια με την Σερβία, μίλησε στην εφημερίδα «Press» για την απόφασή της να μετακομίσει στην Ελλάδα με την προοπτική να έλθει σύντομα εις γάμου κοινωνία με τον παίκτη των Ερυθρολεύκων.
«Τίποτα δεν είναι κανονισμένο ακόμη, αλλά σίγουρα ελπίζω να παντρευτούμε. Χρόνια το περιμένω. Ποιος δεν επιθυμεί τον γάμο; Με κάποιο τρόπο, πάντως, όλοι άρχισαν να σκέφτονται τον γάμο μας, πριν καν τον σκεφτούμε εμείς. Δεν έχουμε σκεφτεί ακόμη την ημερομηνία, ίσως να γίνει αυτόν τον χειμώνα, ίσως του χρόνου. Εχουμε και οι δύο πολλές υποχρεώσεις και είναι δύσκολο να το εντάξουμε στο πρόγραμμά μας. Θα δούμε πότε μπορούμε. Στην σχέση μας το πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη», δήλωσε.
Αναφερόμενη στο γεγονός ότι η σχέση της τραβά τα φλας της δημοσιότητας, είπε: «Το ερώτημα είναι πόσοι από εμάς επιτρέπουμε να ΄μπαίνουν’ στην προσωπική μας ζωή. Θεωρώ πως ο κόσμος πρέπει πρώτα από όλα θα πρέπει να μας αναγνωρίζει για τις επιτυχίες μας στο άθλημά μας. Βέβαια, όταν δύο αθλητές έχουν σχέση είναι λογικό να ασχολούνται λίγο περισσότερο. Επίσης, είναι πιο εύκολο για εμάς. Εχω την στήριξή του και έχει την δική μου. Μπορώ να καταλάβω πως νιώθει μετά από μια ήττα, αν κάτι δεν παίξε καλά στην προπόνηση… Υποστήριξη και εμπιστοσύνη είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την σχέση μας».
Καταλήγοντας, μίλησε για το επαγγελματικό της μέλλον χρησιμοποιώντας άκομψους (!) χαρακτηρισμούς για τους Ελλήνες… «Είμαι κοντά σε συμφωνία με μια ελληνική ομάδα, αλλά ακόμη δεν μπορώ να πω τίποτα αν δεν υπάρξει κάτι δεδομένο. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο ρεαλιστική προοπτική αυτή την στιγμή, αλλά οι Ελληνες είναι λίγο ανεύθυνοι, ελαφρόμυαλοι και τεμπέληδες, οπότε θα πρέπει να περιμένω. Αυτό που έχει προτεραιότητα για εμένα είναι να είμαι εκεί που είναι ο Μίλος είτε είναι ο Ολυμπιακός είτε είναι κάποια άλλη ομάδα. Μου αρκεί να είμαστε κοντά».











superbasket.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan