Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Σε άδεια ο Πάμπλο Γκαρσία!

Ο Πάμπλο Γκαρσία μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε από την Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του καθώς πήρε πενθήμερη άδεια από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Ο Ουρουγουανός μέσος αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό την πατρίδα του, έχοντας μαζί του αρκετές αποσκευές και την οικογένειά του. Ο λόγος δεν είναι πως ο διεθνής άσος σηκώθηκε και έφυγε από την Ελλάδα χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν αλλά έχει πάρει σχετική άδεια από την διοίκηση του «δικεφάλου».

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα λείψει για πέντε μέρες αφού του δόθηκε ειδική άδεια για να ηρεμήσει και να εκτονωθεί η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες και την κόντρα που «άναψε» με τον υπηρεσιακό προπονητή, Μάκη Χάβο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος μέσος αναχώρησε για την Ουρουγουάη πριν αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ισπανία, εκεί όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο του Europa League.

Όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή πάντως, το «διαζύγιο» ανάμεσα στον Ουρουγουανό και τον μακεδονικό σύλλογο φαντάζει να είναι αρκετά κοντά και πιθανότατα ο Ουρουγουανός θα αποτελέσει «παρελθόν» στο άμεσο μέλλον.
gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan