Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ποιος έκανε τηλεοπτικό deal 130.000.000 ευρώ;

Ποια Μενεγάκη και ποια Μανωλίδου;! Στον συγκεκριμένο τηλεαστέρα έδωσαν κυριολεκτικά... γη και ύδωρ για να συνεχίσει να δίνει το ''παρών'' στα τηλεοπτικά shows, όπου εμφανίζεται. Το deal ανέρχεται στα 130.000.000 ευρώ περίπου για ένα συμβόλαιο μέχρι το 2013...

Ο Simon Cowell...
τα πήρε όλα και... έμεινε! Ο διάσημος κριτής του X Factor και του Britain's Got Talent συμφώνησε με το ITV να αναλάβει την επιμέλεια των δύο πιο δημοφιλών talent shows της βρετανικής τηλεόρασης, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να κάθεται φυσικά σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

''Είμαι ενθουσιασμένος που έκλεισε αυτή η συμφωνία με το ITV, που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε και να εξελίξουμε τη σχέση μας. Υπόσχομαι και τα δύο shows να γίνονται μεγαλύτερα και καλύτερα κάθε χρόνο.'' δήλωσε ο Simon Cowell αμέσως μόλις έπεσαν οι υπογραφές.

Ο ίδιος δεν θα κάτσει στην καρέκλα του κριτή, κατά τη διάρκεια των audition του νέου κύκλου του Britain's Got Talent. Θα πάρει τη θέση του από τους ημιτελικούς του show και μετά.

Για να μην ταλαιπωρηθεί ο άνθρωπος και με τον κάθε ατάλαντο - ''ταλαντούχο'' που θα σπεύσει στις audition... 130 εκατομμύρια παίρνει ο άνθρωπος, πόσο να κουραστεί;


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan