Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

O διεφθαρμένος και τα λουκάνικα!

Δεν άργησαν να βγουν στη φόρα τα άπλυτα του Μάρτσιν Μπόρσκι, του διαιτητή, που θα σφυρίξει τον αγώνα ΠΑΟΚ-Βιγιαρεάλ. Ο Πολωνός εμπλέκεται σε σκάνδαλα διαφοράς και ευθύνεται για ρίψη λουκάνικων!

Πρωταγωνιστής πριν καν αρχίσει το ματς της Βιγιαρεάλ με τον ΠΑΟΚ στο «Ελ Μαδριγάλ» για το Europa League έγινε ο διαιτητής της...
αναμέτρησης. Η ισπανική εφημερίδα,...
As, στην κεντρική σελίδα της για την διοργάνωση, φιλοξενεί το θέμα για τον Πολωνό, Μάρτσιν Μπόρσκι, ο οποίος με το που κληρώθηκε να σφυρίξει το Κίτρινο Υποβρύχιο, τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας έβγαλαν σε παράρτημα τις κατηγορίες που τον βαραίνουν σε θέματα διαφθοράς.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η άνοδος του Γκόρσκι σε διαιτητή πρώτης κατηγορίας στην Πολωνία προκάλεσε αντιδράσεις και ψιθύρους. Ο 37χρονος ενώ ήταν διαιτητής εργαζόταν στην πολωνική Ζαγκλεμπιέ, η οποία το 2004 υποβιβάστηκε επειδή ο ίδιος «έστηνε» παιχνίδια.

Εναν χρόνο μετά, αφού η φήμη του είχε απλωθεί σε όλη τη χώρα, εξαγριωμένοι οπαδοί της Κατοβίτσε του έκαναν επίθεση, γεγονός που τον ανάγκασε να κλειστεί στα αποδυτήρια για να μην φάει περισσότερες. Το 2006 δεν σταμάτησε να... φτιάχνει το όνομά του καθώς ενεπλάκη σε ένα ακόμα σκάνδαλο διαφθοράς.

Ο Γκόρσκι είναι ο διαιτητής που σφύριξε την αναμέτρηση της Στεάουα με την Νάπολι στο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Η δυσαρέσκεια των Ρουμάνων για τις αποφάσεις του ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού έφτασαν μέχρι την πολωνική πρεσβεία στο Βουκουρέστι για να πετάξουν λουκάνικα!


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan