Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΤΑΡΤΗΣ...


Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Άκρως επιτυχημένη η χθεσινή μέρα του Champios League για το blog μας, αφού CaptaiN, TsiRi και Caesar είχαν το απόλυτο με τις προβλέψεις τους! Συγχαρητήρια, λοιπόν και ελπίζουμε να συνεχιστούν οι επιτυχίες και τη σημερινή βραδιά. Τελευταία, δεν δικαιωθήκαμε με το over-έκπληξη στον αγώνα της Boulogne, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνεχίσουμε να την εμπιστευόμαστε στα πολλά τέρματα, αφού όταν επαληθευτεί θα μας πληρώσει για τα καλά. Συνέχεια με Champions League απόψε, από το οποίο έχουμε ξεχωρίσει δύο σημεία. Πάμε, λοιπόν, να τα δούμε:

RANGERS - VALENCIA

Τρίτη αγωνιστική για τον 3ο όμιλο, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται δεύτεροι, ισόβαθμοι με τη Manchester United με 4 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 3η θέση με 3 βαθμούς. Η ισπανική ομάδα θέλει σίγουρα, απόψε, να ρεφάρει την ήττα της, την προηγούμενη αγωνιστική, στο Mestalla, από τη Manchester United, σε ένα παιχνίδι που δεν άξιζε την ήττα, μιας και δέχτηκε το τέρμα στο 85ο λεπτό, αφού πρώτα είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, γνωρίζοντας πολύ καλά πως με διπλό απόψε προσπερνάει τους Rangers με δύο βαθμούς και θα είναι αυτή που θα έχει το προβάδισμα στη υπόθεση πρόκριση. Σίγουρα οι ''νυχτερίδες'' μπορούν να εκμεταλλευτούν τα αρκετά αμυντικά κενά των γηπεδούχωνκαι έχουν την ποιότητα να περάσουν με το διπλό από τη Γλασκόβη. Αναμένω κλειστό παιχνίδι με μικρό σκορ και τελικό νικητή τους Valencianistas.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2   Stanjames 2.20
VALUE BET: 2 ΚΑΙ UNDER   Bet365 4.33


TWENTE - WERDER BREMEN

Από ένα βαθμό έχουν οι δύο ομάδες στον όμιλο, με τις δύο ισοπαλίες που απέσπασαν αμφότερες την πρώτη αγωνιστική, ακριβώς με το ίδιο σκορ (2-2), η μεν Twente με την Inter στην Ολλανδία, ενώ η Werder Bremen με την Tottenham στη Γερμανία. Απόψε,θα κυνηγήσουν αμφότερες τη νίκη, περιμένοντας στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, που διεξάγεται στο Μιλάνο, μεταξύ της Inter και της Tottenham να επικρατήσει οι γηπεδούχοι, ως φαβορί άλλωστε, έτσι ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.Ανοιχτό παιχνίδι αναμένουμε και από τις δύο ομάδες, οι οποίες τόσο δέχονται, όσο και σημειώνουν τέρματα με σχετικά μεγάλη ευκολία.Σαν σημείο, βλέπω τη νίκη των φιλοξενούμενων, μιας και προέρχεται από τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο γερμανικό πρωτάθλημα και σίγουρα η ψυχολογία των παιχτών είναι σε αρκετά καλή κατάστασηγια να αποκομίσουν κάτι θετικό. Στα θετικά για τη Werder, απόψε, η επιστροφή του Claudio Pizarro και ο μοναδικός απών θα είναι ο αμυντικός Naldo, ενώ για τη γηπεδούχο ομάδα δεν θα υπάρξουν απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS   Stanjames 1.67
VALUE BET: 2 ΚΑΙ OVER   Bet365 4.00

VALUE FOR MONEY


Manchester United - Bursaspor: OVER 4.5 GOALS   Stanjames 4.00


Panathinaikos - Rubin Kazan: ΣΚΟΡΕΡ ΠΡΩΤΟΥ ΓΚΟΛ DJIBRIL CISSE   Stanjames 5.50



Laftsis
ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ CAMP NOU ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΕΝΝΙΣ...!!!
Καλησπέρα σας! Για άλλη μια φορά η Ρεάλ Μαδρίτης δικαίωσε το χθεσινό μας ποντάρισμα στα κόρνερ, κερδίζοντας παράλληλα με σχετική άνεση τη Μίλαν! Πολύ καλό απολογισμό γενικότερα για το blog είχε η χθεσινή ημέρα, καθώς επαληθεύτηκαν και οι επιλογές των Caesar και ΤsiRi. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει για σήμερα, ευελπιστώντας σε ανάλογη συνέχεια:




BARCELONA - KOBENHAVN


Συνέχεια της τρίτης αγωνιστικής σήμερα, με την Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί την Κοπεγχάγη στο Καμπ Νου. Οι Μπλαουγκράνα μοιάζουν το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης και στη σκέψη των παιχτών του Γκουαρντιόλα είναι μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, ειδικά μετά την εκτός έδρας ισοπαλία τους με τη Ρούμπιν Καζάν στη Ρωσία. Αμφίβολοι για την σημερινή αναμέτρηση είναι ο Τσάβι και ο Πουγιόλ, ενώ σίγουρα εκτός είναι ο Γκάμπριελ Μιλίτο. Η Κοπεγχάγη έχει το απόλυτο προς το παρόν σε συγκομιδή βαθμών, βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου και μάλιστα χωρίς να έχει δεχτεί γκολ στις δύο πρώτες αναμετρήσεις! Το θετικό για την ομάδα του Σολμπάκεν είναι ότι ταξιδεύει στην Βαρκελώνη χωρίς απώλειες, εκτός από αυτή του μέσου Οβιέδο. Θεωρώ ότι οι Καταλανοί είναι κλάσεις ανώτερη ομάδα από τους Σκανδιναβούς και με την ταχύτατη ομάδα που διαθέτουν είναι σε θέση να προσφέρουν άλλη μία ποδοσφαιρική παράσταση. Έτσι, λοιπόν, καταλήγω στο εξής ποντάρισμα:


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 3.5 GOALS   Stanjames 2.25




BENJAMIN BECKER - ROBIN SODERLING


Πρόκειται για τον αγώνα του δεύτερου γύρου του Master της Στοκχόλμης. Ο Σουηδός Ρόμπιν Σόντερλινγκ, Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη, και Νο2 στο ταμπλό του τουρνουά πίσω από τον Ρότζερ Φέντερερ, αγωνίζεται στην χώρα του, έχοντας στο πλευρό του όλους τους συμπατριώτες του! Ο Σόντερλινγκ που κάνει πρεμιέρα αύριο, καθώς ξεκινάει από τον δεύτερο γύρο, θα επιδιώξει να κατακτήσει το τουρνουά, ικανοποιώντας ταυτόχρονα και όλους τους Σουηδούς που θα τον υποστηρίζουν. Θεωρώ απίθανο να κόψει την πορεία του προς την επόμενη φάση της διοργάνωσης ο Γερμανός Μπέκερ. Ο τελευταίος βρίσκεται στην 59η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και δεν έχει επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο στα court τα τελευταία χρόνια. Στον πρώτο γύρο του τουρνουά απέκλεισε τον άγνωστο Ολλανδό Σκούρελ. Κλάσεις ανώτερος τενίστας έτσι κι αλλιώς ο Σόντερλινγκ, δεν πιστεύω πως θα αντιμετωπίσει προβλήματα να περάσει στον τρίτο γύρο. Έτσι, λοιπόν, οδηγούμαι στο παρακάτω ποντάρισμα:


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ROBIN SODERLING WINNER 2-0 SET   Stanjames 1.57


Καλή τύχη στις επιλογές σας! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ...???

Καλημέρα σας! Χθες μαζί με τη βοήθεια του Captain και του Ceasar, καταφέραμε να έχουμε το απόλυτο 3/3 ταμεία. Σήμερα, θα προτείνω άλλα δύο παιχνίδια από το Champions League τα οποία είναι τα εξής:


PANATHINAIKOS - RUBIN KAZAN


Ο Παναθηναϊκός ψάχνει να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς της νίκης. Την προηγούμενη αγωνιστική με την Κοπεγχάγη έπαθε ένα ισχυρό σοκ, αφού με την ήττα που δέχτηκε μέσα στην έδρα του, βλέπει να λιγοστεύουν οι ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Σήμερα, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη μέσα στην έδρα του, απέναντι σε μία μέτρια ομάδα, ειδικά όταν παίζει εκτός έδρας. Μην ξεχνάμε την ήττα της από την Κοπεγχάγη με σκορ 1-0. Τέλος, η Ρούμπιν θα παίξει χωρίς ιδιαίτερες απουσίες, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Νίνη, Λέτο, Καντέ, Γκοβού και Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Απόψε, ανεξαρτήτως των απουσιών, αποτελεί προτεραιότητα τού Παναθηναϊκού να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και η απόδοση του άσσου είναι δελεαστική.


ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.62 Bet365




LYON - BENFICA


Η Μπενφίκα προσπαθεί να ανακάμψει έπειτα από την ήττα της απέναντι στη Σάλκε. Στο σημερινό παιχνίδι, άμα θέλει κάποιον βαθμό θα πρέπει να παίξει πολύ προσεχτικά, εφόσον έχει να αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Λυών μέσα στο σπίτι της. Η Λυών έχει 2/2 νίκες και πάει για τρίτη σήμερα, ώστε "να καθαρίσει λίγο το τοπίο". Η Μπενφίκα στο σημερινό παιχνίδι, δεν θα έχει ιδιαίτερες απουσίες, σε αντίθεση με τη Λυών, της οποίας θα λείπει ο "κινητήριος μοχλός" της, ο Τουλαλάν.


ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2-3 GOAL
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365


TsiRi

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan