Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Πιέζει να μείνει ο Μιραλάς

Ο Μιραλάς δηλώνει ενθουσιασμένος και από τον Ολυμπιακό και από τη ζωή στη  χώρα μας. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε σε δικά του πρόσωπα, ούτε που του περνάει από το μυαλό ότι θα αλλάξει φανέλα το καλοκαίρι.....

Τι κι αν η Σεντ Ετιέν βρίσκεται μπροστά στο Σαμπιονά; Ο Μιραλάς ψηφίζει θρύλο και μόνο! Σύμφωνα με τα όσα έχει εκμυστηρευτεί στο στενό του περιβάλλον, αλλά και μάλλον στον μάνατζέρ του, ο Μιραλάς δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει στον Πειραιά την καριέρα του.

Άνθρωποι της ΠΑΕ λένε ότι αυτό φαίνεται και από τη στάση που κρατάει τις τελευταίες μέρες ο Ενροτέ, ο Ελβετός μάνατζερ του παίκτη,  ο οποίος στις τελευταίες επαφές με τους «ερυθρόλευκους» παρουσιάζεται πιο διαλλακτικός σε σχέση με τη δυσαρέσκεια που εμφάνισε στο πρόσφατο παρελθόν (λέγοντας πως ο σύλλογος αθετεί την αρχική συμφωνία). Μάλιστα κάποιοι φτάνουν στο να λένε ότι ο μάνατζερ του Μιραλάς θα προσπαθήσει να μειώσει τη ρήτρα που υπέγραψαν το καλοκαίρι οι Πειραιώτες.
Όλα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού των δύο πλευρών, το οποίο αναμένεται να γίνει σχετικά σύντομα. Από την ΠΑΕ λένε επίσης ότι δεν υπάρχει βιασύνη για τον Ολυμπιακό, αφού δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να δώσει 2 και πλέον εκατ. ευρώ και να αποκτήσει τον παίκτη. Και όπως έχει δηλώσει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Όσους παίκτες θέλουμε πραγματικά, θα τους έχουμε στον Ολυμπιακό».
gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan