Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Νέο "καυτό" dvd από την Τζούλια!

Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης της πορνογραφικής απόπειρας με το πολυσυζητημένο dvd, το «Απαγορευμένο», η εκρηκτική Τζούλια Αλεξανδράτου, έρχεται να ταράξει ξανά τα νερά της εγχώριας σόουμπιζ, με μια δεύτερη καυτή ταινία!
Το συμβόλαιο της με την εταιρεία Sirina Productions και τον Δημήτρη Σειρηνάκη προέβλεπε ότι η Τζούλια θα έπρεπε να γυρίσει τουλάχιστον άλλα δύο πορνό και σαν σωστή επαγγελματίας η κ. Αλεξανδράτου κράτησε το λόγο της.

Σύμδωνα με πληροφορίες από το yupi.gr, ότι η Τζούλια έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα και αυτές τις μέρες το μοντέλο άλλα και όλο το συνεργείο του εργάζονται πυρετωδώς για τις τελευταίες πινελιές.

Φήμες θέλουν μάλιστα, το δεύτερο ροζ dvd να είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο, με μια Τζούλια που ξέρει να παίζει πολύ καλά τον ρόλο της πια!

Και ενώ εμείς περιμένουμε να απολαύσουμε για δεύτερη φορά το «υποκριτικό» ταλέντο της Τζούλιας να ξεδιπλώνεται επί της οθόνης, το μοντέλο – πορνοστάρ, έχει βάλει μπρος για πιπεράτες εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της οθόνης, όπου συμφωνά με πληροφορίες θα εμφανίζεται…ολόγυμνη!


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan