Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Κροκόδειλος έριξε αεροσκάφος

Σε κροκόδειλο οφείλεται η πτώση ενός αεροσκάφους στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 20 επιβατών.

Ο κροκόδειλος, που ξέφυγε από την τσάντα μεταφοράς του ιδιοκτήτη του, προκάλεσε τον πανικό των επιβατών, με αποτέλεσμα να χαθεί η ισορροπία του μικρού αεροσκάφους.

Ο πιλότος δεν κατόρθωσε να ανακτήσει τον έλεγχο του αεροσκάφους, το οποίο συνετρίβη λίγα μόλις λεπτά προτού φτάσει στον τελικό προορισμό του.
Η ιστορία αυτή έγινε γνωστή από το μοναδικό επιζώντα του αεροσκάφους. Βέβαια, να σημειωθεί πως ζωντανός βγήκε και ο κροκόδειλος, ο οποίος τελικά θανατώθηκε από τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στο σημείο της συντριβής.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του μοναδικού επιζώντα, όπως επισημαίνεται στην Telegraph, η συντριβή οφείλεται στον πανικό που δημιούργησε ο κροκόδειλος.
"Ένας από τους επιβάτες είχε κρύψει τον κροκόδειλο, που επρόκειτο να πουλήσει, σε μία αθλητική τσάντα, από την οποία ξέφυγε το ερπετό, καθώς το αεροπλάνο ξεκινούσε τη διαδικασία προσγείωσης", σημειώνεται.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan