Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Πικάντικη πίτσα

Ήθελε ο ένας τον άλλον με πάθος. Δεν άντεχαν να κάνουν το αυτονόητο, να γυρίσουν σπίτι ή να πάνε κάπου διακριτικά και αποφάσισαν να κάνουν έρωτα μέσα στο Pizza Express του Μάντσεστερ αγνοώντας τους περαστικούς!
Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο πριν κλείσει το μαγαζί, ένα ζευγάρι, που έπινε νωρίτερα το κρασί του, είχε σφοδρή επιθυμία για σεξ....

Αγνοώντας τα αναμμένα φώτα καθώς και ότι το κατάστημα ήταν μπροστά στο δρόμο... ο νεαρός στρίμωξε στην μπάρα την σύντροφό του γδύθηκε από τη μέση και κάτω και έκανε έρωτα μαζί της.
Περίεργοι περαστικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας το ζευγάρι. Τι και αν τους φωτογράφιζαν και τους βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους, τι και αν ζητωκραυγάζον...αυτοί δεν το έβαζαν κάτω συνέχιζαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε "Εμείς απλά υποθέσαμε ότι ήταν ένα ζευγάρι του προσωπικού που θα παρασύρθηκε." και συμπλήρωσε: "είδαμε έναν άνδρα να έχει κατεβάσει το παντελόνι του έως τους αστραγάλους. Δίπλα του υπήρχε ένα άδειο μπουκάλι κρασί και δυο ποτήρια στο τραπέζι. Το μαγαζί ήταν φωτισμένο. Φαινόντουσαν όλα!"
Κατόπιν εορτής ένας "σοκαρισμένος" εκπρόσωπος του Pizza Express δήλωσε:  "λαμβάνουμε  σοβαρά το θέμα και θα το  εξετάσουμε  άμεσα."
Μεταξύ μας υπάρχει καλύτερη διαφήμιση;
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan