Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ποιοι άνδρες είναι sexy

Οι άνδρες που μεγαλώνουν ανάμεσα σε πολλές γυναίκες, έχουν δηλαδή πολλές αδερφές, δεν εξελίσσονται σε «κυνηγούς» θηλυκών όταν μεγαλώνουν. Ακόμα χειρότερα, οι γυναίκες δεν τους θεωρούν και πολύ sexy.

Αυτά μας λέει μια νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας. Το περιβάλλον επιδρά στην σεξουαλική συμπεριφορά και όχι στην σεξουαλικότητα των αγοριών, καθώς μεγαλώνουν.....


Τα πειράματα της ομάδας γίνονται σε ποντίκια, τα οποία είναι χωρισμένα σε δύο ομάδες. Αυτά που μεγαλώνουν ανάμεσα σε πολλά θηλυκά και σε αυτά που ο αριθμός ανάμεσα στα δύο φύλα είναι ίσος.

Τα αρσενικά ποντίκια που μεγαλώνουν με πολλά θηλυκά, όταν έρθει η ώρα της αναπαραγωγής δεν «ορμούν στο ψητό». Αντίθετα, είναι πιο συγκρατημένα και μαλθακά όταν προσεγγίζουν τα θηλυκά. Αυτό συμβαίνει επειδή βρίσκουν οικείες τις κινήσεις των θηλυκών, που στα υπόλοιπα ποντίκια λειτουργούν άμεσα σαν ερωτικά καλέσματα. Επίσης, «σπαταλούν» λιγότερο χρόνο στο ζευγάρωμα.

Οι ερευνητές λένε ότι η συμπεριφορά των ποντικιών προσομοιάζει σε αυτή των ανθρώπων, οπότε γενικεύουν τα συμπεράσματά τους και στον δικό μας ανδρικό πληθυσμό..

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan