Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Διαφημιστικό κόλπο οι γυμνές φώτο της Μενεγάκη ...ή αντέγραφε την Πουρσανίδου!

Τελικά μας περνάνε για αμερικανάκια...Βγάζουν "φήμη" για καυτές φώτο ...Η Μενεγάκη στέλνει εξώδικα ! Αλλά οι φώτο είναι άφαντες ! Και ποιος έκλεψε την ψηφιακή της ! Η ποιος έκανε μάτι στο ζευγάρι ! Εντάξει δεν λέμε! Ποιος θα της αγόραζε εκτος Ελλάδος ! Αντε σε καμια Κύπρο να έβγαιναν ! Ομως το ερώτημα παραμένει ! Αφού αυτός που της έχει ...θα μπορούσε να της περάσει σε τσοντοσάιτ ( γιατι εκεί κάνουν καριέρα οι Ελληνίδες celebrity) και να βγάλει μεροκάματο ! Αλλά ούτε εκεί Που είναι Οι φώτο ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

"Μόνο τον…
Ηρακλή Πουαρό δεν έχει ανακατέψει στο θρίλερ που περνά και έχει μεταδώσει στην τηλεοπτική πιάτσα και στα hot περιοδικά η Ελένη Μενεγάκη. Μετά από τις επιστολές της που πέφτουν σαν το χαλάζι σε όλα τα δημοσιογραφικά μέσα της… κλειδαρότρυπας- και όχι μόνον-, και μέσω των οποίων απειλοπροειδοποιεί ότι αν δημοσιευτούν κάποιες φωτογραφίες της θα κινήσει δικαστές και δικηγόρους, συμπεραίνεται ότι προφανώς απώλεσε τη φωτογραφική της μηχανή- την έκλεψαν, την έχασε, θα σάς γελάσω- στην οποία προφανέστατα υπήρχαν πόζες προσωπικές.

Ως εκ τούτου φοβούμενη τα χειρότερα προσπαθεί να τα προλάβει. Σύμφωνα δε με πληροφορίες οι φωτό αυτές είναι τραβηγμένες σε ιδιωτικό χώρο (ξενοδοχείο λένε) και μετά του Ματέο Παντζόπουλου. Η κατάσταση… εκτάκτου ανάγκης που έχει δημιουργηθεί όμως, ποσώς την επηρεάζει στη δουλειά της. Μιλάμε για επαγγελματία που τόσα χρόνια έχει… οργώσει τις τηλεοπτικές συχνότητες, και συνεχίζει ακάθεκτη να μάς παρουσιάζει μαγειρικές συνταγές για… καραβίδες και αστακούς. Αλίμονο, τόσα λεφτά μας περισσεύουν… να μη τα φάμε σε χλιδάτες γαστριμαργικές δημιουργίες;"


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan