Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ελληνικό ερωτικό θρίλερ από την Θεοφανία

Το μοντέλο Θεοφανία Καλογιάννη είναι η ιδιοκτήτρια της εταιρείας “ΘΕΟΦΑΝΙΑ GLAMOUR ENTERPRISE” μιας νεοσύστατης κινηματογραφικής εταιρείας με πρώτη παραγωγή την ταινία “Summer Angels”.
H αισθησιακή τανία “Summer Angels” ήταν η....
ακριβότερη αισθησιακή ταινία που έχει γίνει ποτέ σε Ελλάδα και Ευρώπη, με κόστος 500.000 ευρώ και βγήκε στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2009.
Οι πρωταγωνίστριες της ταινίας είναι....
πέντε καυτά μοντέλα που... παρουσιάζουν κάποια από τα πιο ωραία μέρη της Ελλάδας. Η Θεοφανία Καλογιάννη, η Βανέσα Χολέβα, η Βίκυ Καρανικόλα, η Ekaterina Mihaleva και η Tsiela Oksanen είναι οι «γοργόνες» της ταινίας.
Η Ekaterina Mihaleva παρουσίασε το Σούνιο, η Tsiela Oksanen τις ομορφιές που κρύβουν τα Κουφονήσια, ενώ η Βίκυ Καρανικόλα, που κέρδισε τον τίτλο της πρώτης αναπληρωματικής στο διαγωνισμό καλλιστείων «Hawaiian Tropic 2008», παρουσίαζε στην ταινία την Κρήτη.
Η lounge μουσική φέρει τη σφραγίδα των Κώστα Κρίτσαλου και Μάνου Αλεξανδράκη.
«Ήταν τεράστια πρόκληση να κάνω την παραγωγή στην πρώτη ελληνική ταινία υψηλής ανάλυσης, πόσο μάλλον όταν αυτή συνδυάζεται με αμέτρητες αισθησιακές σκηνές όπου οι ισορροπίες είναι… ντελικάτες», δηλώνει η Θεοφανία Καλογιάννη, παραγωγός αλλά και μία από τις πρωταγωνίστριες της ταινίας.
Το φιλόδοξο μοντέλο όμως δεν σταματάει εκεί. Ετοιμάζει την παραγωγή ενός ελληνικού ερωτικού θρίλερ που σκοπεύει να ταράξει τα νερά του κινηματογράφου εντός και εκτός Ελλάδας.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan