Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

4,5 τόνοι χαρτιού στο Κλ. Βικελίδης!

Οι οπαδοί των ‘κίτρινων’ δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, την οποία ακόμα και οι παίκτες των ‘ροχιμπλάνκος’ (οι περισσότεροι… μπαρουτοκαπνισμένοι σε ‘μεγάλα’ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και με πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις), είχαν μείνει αποσβολωμένοι να κοιτάζουν! Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη τού αγώνα, άλλωστε, οι φίλαθλοι του συλλόγου πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο μερικά… εκατομμύρια κίτρινα χαρτάκια, τα οποία αντιστοιχούσαν σε 4,5 τόνους χαρτιού!

Τα μέλη της ισπανικής ομάδας και του ισπανικού Τύπου δεν πίστευαν σε όσα έβλεπαν, με τον Φερνάντο Μοριέντες (καλεσμένος της ισπανικής τηλεόρασης για να σχολιάσει το παιχνίδι), να τραβάει φωτογραφίες με τη μηχανή του! Για μερικά δευτερόλεπτα η ορατότητα ήταν το πολύ μέχρι το μισό μέτρο.



Παραμιλούσαν οι ‘ροχιμπλάνκος’
Μετά το τέλος τού ματς, οι παίκτες τής Ατλέτικο είχαν σχολίαζαν την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Οι περισσότεροι από αυτούς (ειδικά όσοι δεν προέρχονται από τη Λατινική Αμερική) δεν είχαν ξαναζήσει παρόμοιες στιγμές και είναι ενδεικτικές οι δηλώσεις του παίκτη τής Ατλέτικο, Μέριδα, ο οποίος σχολίασε ότι δεν μπορούσαν να ακούσουν τις οδηγίες του προπονητή ενώ ήταν στα δύο μέτρα.

Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan