Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

MHNYΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΪΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ


Μήνυση κατά της εταιρείας παραγωγής AEG, που αναλάμβανε τις συναυλίες του Μάικλ Τζάκσον, υπέβαλε η μητέρα του τραγουδιστή, κατηγορώντας την ότι δεν παρείχε τη σωστή ιατρική φροντίδα στον γιο της...


Η Κάθριν Τζάκσον υποστηρίζει ότι η AEG δεν παρείχει τον ιατρικό εξοπλισμό που θα έσωζε τη ζωή του Mάικλ Τζάκσον, ούτε επέβλεψε επαρκώς τον γιατρό που είχε προσλάβει για τον τραγουδιστή. Στη μήνυση επίσης αναφέρει ότι ο Μάικλ Τζάκσον πιέστηκε πάρα πολύ απο την εταιρεία να φέρει εις πέρας τις συναυλίες στο Λονδίνο, για τις οποίες έκανε πρόβες την εποχή του θανάτου του. Η AEG δεν έχει απαντήσει ακόμη στη μητέρα του τραγουδιστή.

Η μήνυση στρέφεται και κατά του Κένι Ορτέγκα, υπεύθυνου για τη σειρά συναυλιών «This is It». Η Κάθριν Τζάκσον κατηγορεί την AEG επειδή «στην πραγματικότητα έκανε ό,τι μπορούσε να διασφαλίσει ότι ο Μάικλ Τζάκσον θα κατάφερνε να βγάλει την πρόβα και την συναυλία».

«Όταν πέθανε, ο Μάικλ Τζάκσον βρισκόταν κάτω από την επίβλεψη ενός γιατρού, τον οποίο διάλεξε, προσέλαβε και έλεγχε η AEG» αναφέρεται στη μήνυση για τον γιατρό Κάνραντ Μάρεϊ. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταστική ο βασιλιάς της ποπ πέθανε από ανακοπή καρδιάς εξαιτίας υπερβολικής δόσης του ισχυρού αναισθητικού προποφόλη.

Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan