Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ήταν όλα ψέματα! Έκαψε μόνη της το πρόσωπό της με οξύ!


Η Bethany Store είχε συγκλονίσει τον κόσμο όταν έβγαινε από το ένα κανάλι στο άλλο παραμορφωμένη ή με γάζες και περιέγραφε την επίθεση που δέχθηκε.
''Με πλησίασε μία γυναίκα γύρω στα 20 και μου είπε ε, όμορφη θες να πιεις αυτό; Και τότε μου πέταξε οξύ στο πρόσωπο'', έλεγε...
Ο κόσμος λυπόταν πάρα πολύ την άτυχη κοπέλα που από τη μια στιγμή στην άλλη μία παρανοϊκή της έκαψε το πρόσωπο και της στέρησε την ομορφιά της. Άνοιξαν μάλιστα και λογαριασμούς για να τις βάζουν χρήματα ώστε να μπορέσει να κάνει τις κατάλληλες εγχειρήσεις και να συντηρηθεί. Φαίνεται πως η Bethany απολάμβανε κάθε δευτερόλεπτο της δημοσιότητας.

Τελικά όλο αυτό αποδείχθηκε μία μεγάλη φούσκα. Όχι μόνο δεν της επιτέθηκε κανείς, αλλά έκαψε η ίδια το πρόσωπό της. Η απολογία της στην αστυνομία κράτησε πάρα πολλές ώρες και όταν είδε πως έπεφτε σε αντιφάσεις και δεν μπορούσε να τα... μπαλώσει, αποκάλυψε την αλήθεια. Φυσικά όλοι έγιναν έξαλλοι μαζί της. Ακόμη οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να προσδιορίσουν το κίνητρό της.

Το αν θα διωχθεί ποινικά ή όχι βρίσκεται κι αυτό υπό συζήτηση καθώς είναι ξεκάθαρο πως πάσχει από κάποιο ψυχολογικό ή νοητικό πρόβλημα για να μπορέσει να προξενήσει τόσο μεγάλο κακό στον εαυτό της. Τώρα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση καθώς δεν περίμενε να πάρει το θέμα τόσο μεγάλες διαστάσεις.

Ωστόσο η όλη ιστορία, είχε κενά από την αρχή. Η 28χρονη έχει πρόβλημα ακοής επομένως πώς μπόρεσε να ακούσει τι της είπε η γυναίκα που της ''επιτέθηκε''; Ένας δημοσιογράφος πήγε στην περιοχή που σημειώθηκε το περιστατικό και ρωτούσε όλους τους άστεγους για το τι είδαν. Ούτε ένας δεν βρέθηκε να πει πως δέχθηκε επίθεση. αντιθέτως υποστήριξαν όλοι, πως την ώρα που έπεσε στο έδαφος ουρλιάζοντας, δεν υπήρχε κανένας άνθρωπος κοντά της.

Ακόμη και ο ιατροδικαστής που την εξέτασε, είπε πως του φαίνεται περίεργο η ζημιά να έγινε από επίθεση. Κι αυτός πίστευε πως η φύση του εγκαύματος προήλθε από τρίψιμο με το καυστικό υγρό.


Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan