Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου



Θα γίνει της… Tρίτης στον πόλεμο της τηλεθέασης!

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 το...

βράδυ, όπως είχαμε γράψει πριν από καιρό στο Newsit, επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος. Επίσημα πια ο ALPHA ανακοινώνει με δελτίο Τύπου την πρεμιέρα του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
Απ’ ό,τι φαίνεται λοιπόν η πρεμιέρα θα γίνει από το στούντιο του Ρέντη γιατί δεν έχουν ξεπεραστεί τα τεχνικά προβλήματα ώστε να… μετακομίσει στη Λάρισα για την πρώτη εκπομπή. Αλλά είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν να το κάνουν αφού ο Λάκης το επιθυμεί πολύ.
Έτσι, από την Τρίτη 28 του μήνα και κάθε Τρίτη ο Λάκης θα ανοίγει το «τσαντίρι» του όπως ήταν αποφασισμένο εξ αρχής και ουδέποτε δεν του ζητήθηκε να αλλάξει ημέρα προβολής. Άλλωστε το σλόγκαν της εκπομπής είναι ότι «θα γίνει της Τρίτης» και είναι κάτι που ο Λαζόπουλος δεν πρόκειται να αλλάξει.
Αυτό όμως που αλλάζει είναι οι… απέναντί του. Απ’ ότι λέγεται ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να κοντράρει με το Λάκη βάζοντας απέναντι το «Χίλιες και μία νύχτες» που οσονούπω από καθημερινό θα γίνει εβδομαδιαίο.
Έτσι, ο Λαζόπουλος θα έχει και τον Ονούρ με τη Σεχραζάτ αλλά και τη «Ζωή της άλλης» που επίσημα πλέον θα ξεκινήσει να προβάλλεται καθημερινά στις 9 το βράδυ. Πράγματι θα γίνει της… Τρίτης στον πίνακα τηλεθεάσεων της AGB.
Διαβάστε το δελτίο Τύπου για το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», όπως το απέστειλαν από τον ALPHA:

«O Λάκης Λαζόπουλος, η πιο ανατρεπτική φωνή της μικρής οθόνης, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του prime time, «εισβάλλει» στην παρέα μας, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, και σηκώνει αυλαία, για τη φετινή σεζόν, στο πιο ξεχωριστό και απρόβλεπτο Τσαντίρι!

Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan