Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ο γαλαζοαίματος ερωτεύτηκε το γυμνό μοντέλο!

Οταν ένας πρίγκιπας ερωτεύεται μια κοινή θνητή, τότε έχουμε όλα τα συστατικά ενός σύγχρονου παραμυθιού - τουλάχιστον για όσους παρακολουθούν το love story από μακριά. Γιατί για το ζευγάρι τα πράγματα είναι συνήθως δύσκολα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο πρίγκιπας Καρλ Φίλιπ της Σουηδίας ο οποίος ερωτεύτηκε το μοντέλο Σοφία Χέλκβιστ...

Η γυμνή φωτογράφηση που είχε κάνει εκείνη στο παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί μέγιστο εμπόδιο για την επισημοποίηση της σχέσης τους, ωστόσο ο 31χρονος πρίγκιπας δεν φαίνεται αποφασισμένος να το βάλει κάτω, με αποτέλεσμα όλος ο ευρωπαϊκός Τύπος να αναρωτιέται αν η Χέλκβιστ θα γίνει η νέα πριγκίπισσα της Σουηδίας.

Στα μέσα Ιουνίου ο Καρλ Φίλιπ γνώρισε την αγαπημένη του στην αδερφή του Βικτόρια, η οποία είναι πλέον παντρεμένη με τον επίσης κοινό θνητό Ντάνιελ Γουέστλινγκ. Μάλιστα, φήμες θέλουν τη βασίλισσα Σίλβια να έχει καλέσει ήδη σε δείπνο στο παλάτι το 25χρονο μοντέλο για να το γνωρίσει. Για να μην απογοητεύσει μάλιστα τη μέλλουσα πεθερά της, η Χέλκβιστ έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα μαθήματα «πριγκιπικού σαβουάρ βιβρ», προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Σύμφωνα με τους ειδικούς στα θέματα της σουηδικής βασιλικής οικογένειας, οι τελευταίες εξελίξεις είναι άκρως ενθαρρυντικές και δεν αποκλείουν ένα αίσιο τέλος αυτής της σχέσης - αρκεί, φυσικά, το νεαρό μοντέλο να μην κάνει άλλα λάθη από εδώ και στο εξής.
Ο Καρλ Φίλιπ και η Σοφία γνωρίστηκαν το 2008, όσο εκείνος ήταν ακόμα δεσμευμένος με την Εμα Πέρναλντ, ωστόσο η πρώτη τους κοινή φωτογραφία διέρρευσε στον Τύπο έναν χρόνο μετά.


Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan