Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

"Μια πρεμιέρα που Αξίζει να τη ζεις!"



Αξίζει να το ζεις ! " . Αυτός είναι ο τίτλος της νέας μου εκπομπής στο Star. Γιατί αξίζει να ζεις την κάθε στιγμή της ζωής. Αυτό είναι η ζωή. Στιγμές ευτυχίας, συγκίνησης, δυσκολίας, χαράς, λύπης, αγάπης, τρυφερότητας, μίσους, απόγνωσης, πάθους. Ένα πάζλ συναισθημάτων και καταστάσεων στην πορεία του χρόνου...


Η νέα εκπομπή έχει όλα τα στοιχεία που σας έκαναν να αγαπήσετε την απογευματινή μας παρέα. Έχει συνεντεύξεις, κοινωνικά και χρηστικά θέματα, ένα υπέροχο λαμπερό σκηνικό και βέβαια το αγαπημένο μας κοινό στο στούντιο , που μας στηρίζει κάθε χρόνο. Όποιος από σας θέλει να δει την εκπομπή από κοντά, μπορεί να τηλεφωνήσει στο 211 1891974 και 211 1891973 για να κλείσει μια θέση.


Το " Αξίζει να το ζεις " θα είναι λίγο μεγαλύτερης διάρκειας, δηλαδή θα ξεκινά στις τέσσερις παρά τέταρτο και θα ολοκληρώνεται στις έξι παρά τέταρτο. Θα έχει πιο γρήγορους ρυθμούς , περισσότερα θέματα και ενότητες.


Η Πρεμιέρα μας θα γίνει την Δευτέρα στις 20 Σεπτεμβρίου. Καλεσμένοι στην πρώτη εκπομπή θα είναι ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου.


Θέλω σε αυτό το νέο μου ξεκίνημα να είμαι πολύ χαρούμενη. Έχω ανάγκη από θετική ενέργεια, χιούμορ και καλή διάθεση. Ο Νίκος και η Κέλλυ διαθέτουν και τα τρία. Μαζί τους περνάω πάντα τέλεια. Γελάω πολύ! Αυτοσαρκάζονται και πειράζονται διαρκώς. Έχουν και οι δύο πολύ χιούμορ. Είναι αυτό που λέμε ότι κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!


Πριν από λίγες μέρες που συναντηθήκαμε, έφυγα από το σπίτι τους κλαίγοντας... από τα γέλια!!! Ο τρόπος που γνωρίστηκαν, τα έξι κρυφά χρόνια της σχέσης τους, η επεισοδιακή γνωριμία της Κέλλυς με την πεθερά της και η μετάβαση του... τρελού ζευγαριού στο νοσοκομείο για τη γέννηση του μπέμπη τους, είναι μερικές από τις αφηγήσεις τους , που αξίζει να ζήσετε μαζί μας την ερχόμενη Δευτέρα. Το κομμάτι αυτό της σχέσης τους δεν έχει βγει ποτέ προς τα έξω. Έτσι θέλω να σας τους παρουσιάσω. Έτσι όπως εγώ τους λατρεύω!


Για τον Νίκο και την Κέλλυ είναι μια ιδιαίτερη χρονιά φέτος. Εκείνη θα εργαστεί για πρώτη φορά, δυο χρόνια μετά τη γέννηση του παιδιού της. Και θα εμφανιστούν μαζί. Έχουν ετοιμάσει ένα απολαυστικό, γεμάτο χιούμορ πρόγραμμα για το μαγαζί τους που αξίζει να δείτε. Μια γεύση θα πάρουμε και στο στούντιο τη Δευτέρα.

Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan