Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Σχετικά με το θέμα της αποχής των μουσουλμάνων μαθητών από το μάθημα,αν δεν κατέβουν τα θρησκευτικά σύμβολα από Λύκειο των Αθηνών


Κάποιοι επιχειρούν να εφαρμόσουν τις ανθελληνικές ιδέες τους,χτυπώντας ένα ένα και με σχέδιο ότι ήταν σεβαστό και κράταγε την τιμή της Ελλάδας ψηλά.
Πρώτα άρχισαν με την αστυνομία,μετά με τον στρατό,αλλά το σαράκι τους ήταν πάντα να χτυπήσουν την ορθοδοξία και την επίσημη θρησκεία της Ελλάδος.
Οκ εγώ δεν είμαι και ο πιο φανατικός χριστιανός που υπάρχει,αλλά δεν μπορώ να βλέπω κάποιους να παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας,βάζοντας τα νεοταξικά τους πειραματόζωα (λαθρομετανάστες) για βλέπουν τις αντοχές της κάθε κοινωνίας και ύστερα να τις χτυπούν ανελέητα.
Τώρα πήραν εντολή να κινηθούν ενάντια στα χριστιανικά σύμβολα στα σχολεία,επειδή τους ενοχλεί να βλέπουν πως υπάρχει επίσημη θρησκεία σε ένα κράτος που δεν τους κάλεσε και δεν τους χρειάζεται...

Στα πλαίσια της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ που είναι ελληνικότατη λέξη,υπάρχει ο ρόλος του οικοδεσπότη και του φιλοξενόμενου,συνήθως όταν πάμε σε ένα σπίτι καλεσμένοι σεβόμαστε και δεν πειράζουμε τίποτα,ούτε ζητάμε να κατεβάσει ο οικοδεσπότης πίνακες και σύμβολα.Αν δεν μας αρέσει απλά δεν πάμε.Τώρα αν μπεις μέσα στο σπίτι χωρίς να ρωτήσεις,ε τότε σίγουρα θα έχεις και το θράσος και πίνακες αλλά και σύμβολα να κατεβάσεις επειδή δεν σου αρέσουν.
Εγώ προτείνω λοιπόν στους Έλληνες γονείς και μαθητές που τους έχει απομείνει λίγη τσίπα πάνω τους,να μην μπουν ούτε αυτοί στις τάξεις τους,αν τολμήσουν και κατεβάσουν τα σύμβολα του Χριστιανισμού.
Γιατί το αμέσως επόμενο χτύπημα θα είναι να βγει ο σταυρός από την σημαία,έπειτα να κατεβάσουν τους Εθνικούς μας ήρωες από τα σχολεία και το επόμενο τον επίσημο χάρτη της Ελλάδος
Ίσως να ζητήσουν να καταργηθεί και από τις σημαίες των νοσοκομείων.
Δεν θα αναφέρω το τι λέει το Σύνταγμα της χώρας μας για το ότι παιδεία και θρησκεία είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους,γιατί όλοι λίγο πολύ το ξέρετε,αλλά θα ήθελα να μάθω το τι ακριβώς κάνει αυτός ο Αρχιεπίσκοπος.
Που είναι εξαφανισμένος και γιατί ποτέ δεν μιλάει?
Ειδικά σε αυτό το θέμα που είναι και της αρμοδιότητος του.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan