Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ισπανικός Τύπος: "O Χαβίτο έθαψε την πρωταθλήτρια"


Αναμφισβήτητα η νίκη της βραδιάς, στους αγώνες των ελληνικών ομάδων, ήταν αυτή του Άρη επί της Ατλέτικο, κάτοχο του Europa League.Και ι τρεις ομάδες που μας εκπροσώπησαν στον πρώτο αγώνα των ομίλων της διοργάνωσης, πέτυχαν θετικά αποτελέσματα.
Αλλά, είναι σίγουρο, ότι η νίκη απέναντι στην Ατλέτικο, που πέτυχε ο Άρης, είχε το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και αυτό είναι που την έκανε να ξεχωρίσει.
Δείτε αποσπάσματα από μεγάλα Ισπανικά site...

MARCA: "Βαρύ σύννεφο ο ΑΡΗΣ πάνω από την Ατλέτικο"



"Ο Χαβίτο μπήκε εμπόδιο στον στόχο της Ατλέτικο, στον αγώνα της Θεσσαλονίκης, εν αντίθεση με τον Άρη που παρέμεινε ανίκητος στο γήπεδό του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Ο Ντιέγκο Κόστα είχε δύο ευκαιρίες για γκολ, αλλά ο Άρης θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του."


AS: "O Χαβίτο έθαψε την πρωταθλήτρια"




"Aνίκανη να κρατήσει την μπάλα στο κέντρο και να αλλάξει 3-4 μπαλιές, δίνοντας την πρωτοβουλία στους γηπεδούχους και την δυνατότητα να πολιορκούν τον De Gea.Oι Έλληνες ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητή τους στην άμυνα, αναγκάζοντας του παίκτες της Ατλέτικο να σουτάρουν μόνο μακρυά από την περιοχή"

"O Άρης κατάφερε ενάντια σε όλα τα προγνωστικά να αντισταθμίσει την υψηλότερη ποιότητα των παικτών της Ατλέτικο, με τεράστιες φυσικές δυνάμεις.Η συντριβή είναι αυτή που έμεινε αποτυπωμένη στο φύλλο αγώνα, η οποία είναι ευεργετική για τους παίκτες του, που νίκησαν αντίπαλους καλύτερης ποιότητας"

Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan