Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Νέες συλλήψεις για το παράνομο στοίχημα στη Κρήτη και στα Τρίκαλα

Νέες συλλήψεις έγιναν στην Κρήτη και τα Τρίκαλα για την διενέργεια παράνομου στοιχήματος σε Ίντερνετ καφέ, ενώ έξη άτομα καταδικάστηκαν σε βαριές ποινές από δικαστήρια σε όλη την χώρα για ανάλογες κατηγορίες! Ωστόσο, το φαινόμενο επεκτείνεται, ειδικά στην Μακεδονία όπου οι αστυνομικές αρχές σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ αναζητούν τρόπους να το σταματήσουν.

Σε ένα καφέ στον...
παραλιακό δρόμο του Ηρακλείου Κρήτης έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του που λειτουργούσε παράνομο στοίχημα μέσω ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, αλλά και τέσσερις παίκτες οι οποίοι συμμετείχαν. Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ ΑΕ, το συγκεκριμένο κύκλωμα ήταν από τα ισχυρότερα της χώρας και έκανε τζίρους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Η δεύτερη έφοδος έγινε σε Ίντερνετ καφέ των Τρικάλων, όπου συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης και ένας παίκτης ο οποίος μετείχε στο παράνομο στοίχημα. Και οι δύο οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. Στο μεταξύ, δικαστήρια στην Αθήνα, την Κόρινθο και την Αμαλιάδα καταδίκασαν έξη άτομα με την κατηγορία της συμμετοχής αλλά και της διεξαγωγής παράνομου στοιχήματος. Σε τέσσερα από αυτά επιβλήθηκε φυλάκιση οκτώ μηνών και πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στον καθένα, ενώ άλλα δυο άτομα καταδικάστηκαν σε εξάμηνη φυλάκιση.

Η έξαρση του παράνομου στοιχήματος στην Μακεδονία, θα είναι το αντικείμενο σύσκεψης που θα γίνει την προσεχή Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή του τμήματος Δίωξης Παιγνίων της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, εκπροσώπων της ΟΠΑΠ ΑΕ και πρακτόρων της ευρύτερης περιοχής με θέμα την αντιμετώπιση του φαινομένου.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan