Oι τρύπες στα crackers είναι εκεί για κάποιο λόγο και δεν είναι τυχαίες! Στην πραγματικότητα, χωρίς αυτές τις τρύπες τα crackers δεν θα…μπορούσαν να ψηθούν σωστά. Αυτές οι μικρές τρύπες επιτρέπουν τον ατμό...
να διαφύγει κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Έτσι τα crackers παραμένουν λεπτά και τραγανά και δεν φουσκώνουν όπως τα μπισκότα.
Όταν πλάθεται η ζύμη για τα crackers, υπάρχει ένας άνθρωπος που περνάει με μία καρφίτσα και δημιουργεί τρύπες.
Η θέση της κάθε τρύπας καθώς και ο αριθμός τους ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος που θέλουν να έχει το cracker.
Αν οι τρύπες είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, το cracker θα καταλήξει να είναι πολύ ξηρό και σκληρό.
Εάν οι τρύπες είναι πάρα πολύ μακριά η μία από την άλλη τότε θα σχηματιστούν οι γνωστές φουσκάλες των crackers (αυτές που έχουν τα cream crackers).
Στα περισσότερα crackers, οι φουσκάλες είναι ανεπιθύμητες οπότε προσπαθούν να κάνουν τις τρύπες όσο πιο κοντά γίνεται η μία στην άλλη.
Πηγή
CRISTMAS RUN ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Πριν από 32 δευτερόλεπτα
0 comments:
Δημοσίευση σχολίου