Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Η Google ανακοινώνει νέες πληροφορίες για το Google TV

Έχουν περάσει πέντε περίπου μήνες από τότε που το Google TV ανακοινώθηκε από την Google, και η εταιρεία τήρησε σιγή ιχθύος μέχρι τη Δευτέρα όταν ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες, οι οποίες λίγο πολύ δείχνουν ότι η έναρξη λειτουργίας του Google TV πλησιάζει.
Η Google δημιούργησε τελικά την ιστοσελίδα http://www.google.com/tv/. Επίσης, σε μία δημοσίευση στο blog, ο Ambarish Kenghe, Product Manager του Google TV, εξήγγειλε του συνεργάτες- πάροχους περιεχομένου και με ποιον τρόπο βελτιστοποίησαν το περιεχόμενό τους, καθώς και τις εφαρμογές Android που προορίζονται για το Google TV.
Μεταξύ των συνεργατών που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα είναι:..

• Το Turner Broadcasting, συμπεριλαμβανομένων των TBS, TNT, CNN, Cartoon Network και Adult Swim
• Το HBO έχει εξασφαλίσει ότι το HBO GO, που επιτρέπει στους συνδρομητές να βλέπουν HBO περιεχόμενο στον browser τους, θα συνεργαστεί με το Google TV
• Η NBC Universal, η οποία έχει δημιουργήσει το CNBC Real-Time, μια εφαρμογή που θα επιτρέπει να παρακολουθείτε τις μετοχές σας και να έχετε πρόσβαση σε ειδήσεις, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορείτε να βλέπετε και το CNBC περιεχόμενο
• Το ΝΒΑ έχει δημιουργήσει μια εφαρμογή που ονομάζεται NBA Game Time, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο, όπως επίσης και να δείτε τα highlights
• Επίσης, το Netflix και Amazon Video on Demand, έχουν ανακοινωθεί ως συνεργάτες από τον Μάιο.
Αν και το NBC Universal εισήχθη με το app CNBC, απουσίασε οποιαδήποτε αναφορά στα μεγαλύτερα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα (ABC, CBS, Fox, NBC).
Επιπρόσθετα, η Google τόνισε ότι είχε συνεργαστεί με σημαντικές ιστοσελίδες, όπως η The New York Times και η USA Today. Μουσικά sites όπως το Vevo, το Pandora και το Napster. Κοινωνική Δικτύωση όπως το Twitter. Και on-line δίκτυα όπως το blip.tv, ώστε να εξασφαλίσουν ότι λειτουργούν καλά με το Google TV.
Επίσης, μερικά από τα αγαπημένα Android apps σας θα είναι διαθέσιμα στην έναρξη λειτουργίας του Google TV, αν και άλλοι τρίτοι προγραμματιστές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι του χρόνου για να μπορέσουν να αναπτύξουν τις δικές τους Android εφαρμογές για το Google TV. Επίσης, αναμένουμε το Tweeter, το Pandora και πολλά άλλα.
Εν τω μεταξύ, third-party hardware εμφανίζονται πολύ σύντομα. Η Logitech θα παρουσιάσει το Revue set-top box της την Τετάρτη, ενώ η Sony θα παρουσιάσει σε εκδήλωση την 12η Οκτωβρίου, τις Sony Bravia τηλεοράσεις με δυνατότητα Google TV.
Το Google TV επιχειρεί να φέρει το Internet και στην τηλεόραση.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan