Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ντροπή σου ρε Τζιμπρίλ!

Τέτοιο «παλτό» είχε χρόνια να φάει σε μεταγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός. 42 «κομμάτια» έχει ρίξει ο Τζιμπρίλαρος σε Ελλάδα και Ευρώπη και ούτε ένα χατ τρικ δεν έχει κάνει ο μπαγάσας.

Απορώ πως τον κρατούν  ακόμα και δεν «χτυπάνε» τον… Μιραλάς που είναι ελεύθερος αλλά και φονιάς! Ας του κάνουν μια γερή μείωση τουλάχιστον. Ακούς εκεί ο «αληταράς» να έχει… μόνο 14 «δίμπαλα» κι άλλα τόσα μονά. Ντροπή του!
Να σοβαρευτούμε λιγάκι. Αν και εδώ που τα λέμε ο Σισέ στα σοβαρά τους τα έβαλε, μην νομίζουν ότι δεν θα μετρήσουν. Δύο στον… κανονικό Ολυμπιακό και άλλα δύο στον Στολτίδη, τον Επστάιν και τα άλλα τα παιδιά που τζάμπα μάτωσαν......

Οι πιστοί του blog θυμάστε τι είχα γράψει τέσσερις μέρες πριν. «Μια του κλέφτη (ΠΑΟΚ), δυο του κλέφτη (Εργοτέλης), ίσως η τρίτη (ΑΕΚ) τον… χαλάσει» ανέφερα χαρακτηριστικά και τελικά το παραμυθάκι τελείωσε. Ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι ΠΡΩΤΟΣ και μόνο με χαρακίρι θα πέσει από εκεί. Το ξέρουν γι’ αυτό και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους. Τέσσερα χειρουργεία (δις ο Παμπορίδης, Γιάχος, Σιδηρόπουλος) σε επτά μέρες!
Και επειδή λοιπόν το Σάββατο ο Σιδηρόπουλος δεν μπορούσε να βάλει και τη μπάλα μέσα (όλα τα άλλα πάντως τα έκανε), επιστρατεύτηκε ξανά  ο Παμπορίδης. Εκλεψε πέναλτι μαρς στη χερούκλα του πρώτου ημιχρόνου, δεν απέβαλε τον Γκουστάβο που ακόμη τραβάει τον Λάζαρο, ε με τον Σισέ τα βρήκε λίγο σκούρα. Όπως οι πάντες.
Αλλωστε, όπως δήλωσε προ ημερών και ο Γκμοχ «ο Τζιμπρίλ πηδάει με… τρία πόδια». Το ΄χει το θέμα ο Γιάτσεκ, γι’ αυτό και τον λένε αλεπού των πάγκων… Που να τα βάλεις με τον Γάλλο! Χαμένος είσαι από τα... αποδυτήρια!
Ο Παναθηναϊκός πήρε μια νίκη χρυσάφι στην Κέρκυρα. Εκεί όπου στις δύο μοναδικές του επισκέψεις είχε χάσει. Και την πήρε γιατί μετά το 30’ ΣΚΥΛΙΑΣΕ μέσα στο γήπεδο, έβγαλε ψυχή, καρδιά αλλά και ποιότητα. Δεν γινόταν να μην το πάρει το ματς αυτό και όσο περνούσε η ώρα τόσο πιο πολύ το πίστευες ότι «δεν στραβώνει».
Ο Τζιμπρίλ δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα παραπάνω από το… συνηθισμένο, να χτυπήσει δηλαδή και πάλι δυο φορές. Εξαιρετικός ο Κατσουράνης στο διάστημα που αγωνίστηκε, κορυφαίος στο πρώτο ο Λάζαρος και απλά καλός στο β’. Μεγάλη εμφάνιση και από τον Ζιλμπέρτο, όπως και από τον Σπυρόπουλο. Εμένα μου άρεσε και ο Δημούτσος κι ας πάγωσα μόλις είδα το «21» στην ταμπέλα. Αυτός που μου φαίνεται πεσμένος εδώ και ένα μήνα είναι ο Λουκάς. Οι υπόλοιποι σταθεροί, με τα θετικά και τα αρνητικά τους. 
Ο Παναθηναϊκός έβγαλε μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων, το «οπλοστάσιο» του Φερέιρα γεμίζει και πάλι καθώς έρχονται Λέτο, Γκοβού και Νίνης, πιθανότατα μαζί με τα… καλύτερα. Εχει ανακτήσει την ψυχολογία του, έχει ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητή και ετοιμάζεται να εκτοξευθεί.
ΥΓ: Με το 90-10 που φώναζε στον Παμπορίδη ο Στολτίδης, τι ακριβώς ήθελε να πει ο ποιητής; Το λέω γιατί ο συγκεκριμένος ξέρει καλά πως παίζεται το 90-10. Και το 100-0 επίσης. Περαστικά του, για το «διπλό» ζόρι που τράβηξε. ΥΓ1: Για να μην ξεχνιόμαστε, ψηφίστε τώρα που γυρίζει: Σισέ ή Μιραλάς;

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan