Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Όλα όσα δεν έχετε δει στο Master Chef!

Πιάνεις στο χέρι το τηλεκοντρόλ και κάνεις το αγαπημένο σου ζάπινγκ. Τι είναι αυτό που σε τραβάει περισσότερο; Ένα ‘συμπαθητικό’ πρόσωπο στην παρουσίαση; Δέκα συνταγές μαγειρικής; Τρεις πολύ δυνατοί κριτές; Όλα αυτά που έχει δηλαδή το «Master Chef». Αναμφισβήτητα μένεις εκεί και αυτό αποδεικνύεται και από τα νούμερα τηλεθέασης! Φαντάσου όμως να ξερες και τι γίνεται πίσω από το καλοστημένο σκηνικό με τις κουτάλες και τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια! Αυτή σας την «ανάγκη» σήμερα εμείς θα την κάνουμε πραγματικότητα καθώς σας αποκαλύπτουμε τα υλικά μια συνταγής πεντανόστιμης! Βασικά υλικά; Κόντρες, ίντριγκες, φλερτ αλλά και πισώπλατα μαχαιρώματα!


Το «φάουλ» της Αρετής που έκοψε όλων τα προνόμια

Πολλοί ανακουφίστηκαν με την αποχώρηση της 37χρόνης Αρετής! Και πιστέψτε μας μέσα σε αυτούς και οι συμπαίκτες της. Η Αρετή λοιπόν, ήταν η αιτία που όλα τα παιδιά από τις αρχές κιόλας του παιχνιδιού «έχασαν» τα κινητά τους τηλεφώνα αλλά και τη δυνατότητα να μπαίνουν στο internet! Καθώς όπως μάθαμε αυτή ήταν η παίχτρια που παραβίασε τους κανονισμούς του παιχνιδιού! Ήταν συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι αλλά και με ένα στικάκι σύνδεσης στο internet! Αποτέλεσμα αυτής της παραβίασης του κανονισμού; Να στερηθούν όλοι οι παίχτες το δικαίωμα επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους.

Η «άγνωστη κόντρα» του Αντώνη με την Άντζελα

Πόσο μπορεί να σε «ρίξει» ηθικά μέσα σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι που κρίνονται οι ικανότητες σου, μια φράση όπως «Δεν αξίζει να είσαι εδώ μέσα»! Άλλους πολύ και άλλους καθόλου. Στην δεύτερη κατηγόρια ανήκει ο Αντώνης, ο οποίος δεν έδειξε στιγμή να πτοείται από τα λόγια της Άντζελας όταν του είπε επιδεικτικά: «Εσύ δεν αξίζει να είσαι εδώ μέσα γιατί έξω έχεις την επιχείρηση σου, που σε περιμένει» Μάθαμε λοιπόν πως αυτή η κόντρα ξεκίνησε από κει..

To μεγάλο «συν» της Δέσποινας και της Μαργαρίτας

Πάντα μέσα σε ένα τέτοιο παιχνίδι υπάρχουν και οι «ευνοούμενοι» της παραγωγής! Δυο παίχτριες λοιπόν ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία και θα σας το τεκμηριώσουμε! Η αξιολάτρευτη «μαμά», όπως την αποκαλούσαν όλοι στο σπίτι ήταν η κυρία Μαργαρίτα. Το «συν» της είναι η καταγωγή αλλά και η ηλικία της ή αλλιώς η αυθεντικότητα της και το γεγονός ότι ήταν και λαοφιλής αφού είχε στο πλευρό της όλη την Κρήτη. Η δεύτερη είναι η Δέσποινα! Παραδεχτείτε ότι έχετε γελάσει πολύ με τα κιου της στην κάμερα! Ε… αυτό θέλει και η παραγωγή. Ένα πρόσωπο που να τα «λέει» με παραστατικότητα αλλά και «χιουμοράκι»! Αυτό βοηθά πολύ το κορίτσι αυτό που, όπως μάθαμε τα χει και λίγο τα νευράκια της!

Το «άγνωστο» φλερτ του Master Chef!


Λογικό είναι μέσα σε ένα σπίτι τόσους μήνες όλο και κάτι ερωτικό να προκύψει! Πρωταγωνιστές; Ο Άκης και η Άντζελα! Κι όμως συνέβη! Μπορεί οι κάμερες να ήταν πολύ διακριτικές αλλά το φλερτ στο σπίτι πολύ έντονο!

Κόντρες και πισώπλατα μαχαιρώματα!

Κι αν νομίζετε ότι έχουμε τελειώσει με την παίχτρια που ακούει στο όνομα Αρετή, κάνετε λάθος! Πραγματικά αν υπήρχε βραβείο πισώπλατου μαχαιρώματος θα ήταν όλο δικό της αφού οι κόντρες της δεν είχαν τελειωμό! Άκης , Αντώνης και Αρετή! Το τρίγωνο της διαμάχης! Λίγο η υπεροψία της, λίγο τα ενοχλητικά της λόγια ήρθαν και άναψαν φωτιές στον Άκη και στον Αντώνη! Πλάνα κομμένα στο μοντάζ, στιγμές απόλυτης κατινιάς!

Ποιοι θα είναι στον τελικό του Master Chef;

Και φυσικά το πιο ζουμερό κομμάτι σας το αφήσαμε για το τέλος! Ποια θα είναι τα δυο πρόσωπα που θα αναμετρηθούν στις δοκιμασίες του τελικού; Ενός τελικού που φυσικά θα είναι πιστό αντίγραφο του Αυστραλιανού Master Chef! Άκης Πετρετζίκης, ετών 26, και Μιχάλης Καλαβρυνός, ετών 27!
 gossip-tv 

πηγή      

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan