Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Συννεφιά μαζί με… σκόνη

Νεφώσεις και τοπικές βροχές αναμένονται για το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα.Οι άνεμοι ευνοούν τη μεταφορά της αφρικανικής σκόνης. Χωρίς μεταβολές η θερμοκρασία με μία μικρή άνοδο από την Τετάρτη.

Στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως θα υπάρχουν νεφώσεις με πιθανότητα βροχής την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως και 23 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικότερα, αύριο, Τρίτη, θα έχουμε νεφώσεις και θερμοκρασία από 10 ως 18 βαθμούς Κελσίου. Την Τετάρτη δε θα υπάρχουν ιδιαίτερες μεταβολές στη θερμοκρασία ενώ υπάρχει πιθανότητα βροχής νωρίς το βράδυ. Τέλος, την Πέμπτη θα υπάρξει άνοδος στη θερμοκρασία που θα κυμανθεί από 14 ως 23 βαθμούς Κελσίου ενώ θα έχουμε αραιή συννεφιά.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία η γενική πρόγνωση για όλη τη χώρα είναι:

Τρίτη 30/11/2010
Καιρός: Στη δυτική και βόρεια Ελλάδα νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες που επικρατούν ευνοούν τη μεταφορά σκόνης.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέταρτη 01/12/2010
Καιρός: στη δυτική και βόρεια Ελλάδα νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι και από αργά το απόγευμα στα βορειοδυτικά καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Ευνοείται η μεταφορά της αφρικανικής σκόνης.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και σταδιακά στα πελάγη 7 και τοπικά στο βορειοανατολικό Αιγαίο 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως στα κεντρικά και νότια. Σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Πέμπτη 02/12/2010

Καιρός: στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά πρόσκαιρες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και κατά διαστήματα στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.



αγγελιοφόρος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan