Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Παπακώστας - Φαβορί ο Νιόπλιας


Όπως γίνεται συνήθως, το... μάρμαρο για τα αρνητικά αποτελέσματα της Λάρισας, πλήρωσε ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας που δεν θα κάτσει στο πάγκο στο πρώτο ματς της ομάδας στη νέα AEL FC Arena.
Πιθανοί αντικαταστάτες του τέως προπονητή της ΑΕΛ είναι οι Νίκος Νιόπλιας, Παύλος Δερμιτζάκης και Τάκης Λεμονής. Ο πρώτος πάντως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:


Οι οριακές καταστάσεις, απαιτούν καίριες αποφάσεις. Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και ο προπονητής, Γιάννης Παπακώστας, αποφάσισαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και την άμεση αγωνιστική ανάκαμψη. Η ΑΕΛ ευχαριστεί τον Γιάννη Παπακώστα και εύχεται καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

 Το έργο του κ. Παπακώστα τους τελευταίους δέκα μήνες, μας αφήνει ικανοποιημένους όσον αφορά στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας και παράλληλα πικραμένους επειδή η εικόνα αυτή δεν συνδυάστηκε με τα ανάλογα αποτελέσματα. Τώρα είναι η στιγμή να σκύψουμε πάνω από το πρόβλημα και να οδηγήσουμε την ομάδα μας στη νίκη την Κυριακή, εναντίον του ΠΑΟΚ. Εκεί, στο AEL FC ARENA, δώδεκα παίκτες θα παλέψουν ενωμένοι για να ξεφύγει η ομάδα μας από την πλασματική θέση στην οποία βρίσκεται».

newsit

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan