Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Όχι πια φίλοι

Σου λέγανε από μικρό παιδί να προσέχεις όταν γνωρίζεις μία γυναίκα που σου αρέσει. Υπάρχει ο κίνδυνος να σε δει σα φίλο. Και αν σε κατηγοριοποιήσει εκεί, είναι πολύ σκούρα τα πράγματα. Δύσκολα ξεκολλάς αυτήν την ταμπέλα από πάνω σου.

Αλλά ας το δούμε από την αρχή.

Τη γνώρισες, βγήκατε, είπες να μη φανείς λιγούρης και άργησες να κάνεις κίνηση. Στο μεταξύ βαρέθηκε, γνώρισε κάποιον άλλον, ο οποίος έκανε τη δουλειά του και εξαφανίστηκε.

Και μένεις εσύ να ακούς τον πόνο της, ενώ θα μπορούσες να είσαι στη θέση του άλλου.

Υπάρχουν τρία βήματα που μπορείς να κάνεις να σώσεις ό,τι σώζεται. Κατ’ αρχήν δες αν έχεις περάσει κι εσύ σε αυτή τη φιλική συμπεριφορά. Αν ναι, άρχισε να την κόβεις λίγο-λίγο....

Δείξει της ότι τη βλέπεις σε γυναίκα. Μην κοιτάς κώλους και –κυρίως- μην τους κρίνετε παρέα. Επίσης γίνε και ολίγον από ιππότης. ¶φηνέ την να περνάει πρώτη, άνοιγε καμία πόρτα και τέτοια.

Αυτό αυτόματα θα φέρει στο παιχνίδι και λίγο φλερτ. Κάνε κανένα κοπλιμέντο. Παρατήρησε πότε αλλάζει κάτι στα  μαλλιά της και πες της πόσο την κολακεύει ένα ρούχο.

Φρόντιζε να την αγγίζεις διακριτικά, αλλά πάντα με μη φιλικό τρόπο. Το να τη χτυπάς στην πλάτη δεν είναι καλή ιδέα. Όταν όμως την αφήνεις να περάσει πρώτη κάπου, τότε μπορείς να την ακουμπήσεις απαλά στην πλάτη (προς τη μέση). Σα να τη συνοδεύεις με το χέρι σου.

Τέλος, αν όλα τα παραπάνω πάνε καλά, καλό θα ήταν να δώσουμε και μία ακόμα μικρή «σπρωξιά» στο ενδιαφέρον της με το να αλλάξουμε κάτι σε εμάς.

Αυτό μπορεί να είναι κάποια καινούρια ρούχα σε στιλ που δεν έχει συνηθίσει να βλέπει (αρκεί να είμαστε σίγουροι πως μας πάνε ) ή απλά να αλλάξουμε ξύρισμα ή κούρεμα.

Αν υπάρχει έστω κάποιο ελάχιστο ενδιαφέρον από τη μεριά της κάπου στο βάθος, με αυτά τα απλά βήματα μπορεί να «φουντώσει» αρκετά.

Βέβαια, όπως λένε και οι γιατροί, καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις. Οπότε από δω και πέρα, προσοχή.

Φοίβος Παυλίδης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan