Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

"Σοσιαλισμός" μέχρι θανάτου ! Του δικού μας εννοείται !Δεν πρόκειται να ανοίξουν οι λογαριασμοί των "σοσιαλιστικών" OFF-SHORE με ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Από δικαιολογίες να ... φάνε και οι κότες! Δεν πρόκειται να χάσουν ούτε ένα ευρώ από τα κλεμμένα οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ. Θα συνεχίζουν να κάνουν shopping στο Παρίσι με τα δικά μας λεφτά και με την προστασία της σημερινής κυβέρνησης , της οποίας τα μέλη είναι όλα της συμμορίας του Άκη.
Όμως εσείς , ψηφοφόροι και μη, αυτής της συμμορίας ... μπορείτε να πεθάνετε ελεύθερα διότι το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ προτιμάει να κλείσει νοσοκομεία παρά να βάλει φυλακή όλους αυτούς που έκλεβαν τα χρήματα για την υγεία, από τις εισφορές των μεροκαματιάρηδων.
Κανείς δεν ψάχνει που πήγαν τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων. Κι επειδή υπάρχει και το πρόβλημα του υπερπληθυσμού ... είναι προτιμότερο να κλείσουν μερικά νοσοκομεία και να πεθαίνει ο κοσμάκης αβοήθητος στον δρόμο για τις πρώτες βοήθειες , ή στους διαδρόμους των νοσοκομείων ... παρά να χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη οι κλέφτες.
Οι μεγαλοφοροφυγάδες πολιτικοί ... συνεχίζουν να ζουν εις βάρος μας με βουλετικές αποζημιώσεις, με προσωπική φρουρά και όλα τους τα έξοδα πληρωμένα από εμάς.
Αν κάνει πως ανοίγει το στόμα του ο Άκης ... η μισή κυβέρνηση θα πάει ισόβια. Οπότε ... ας πληρώσουμε εμείς οι βλάκες για άλλη μία φορά. Κι επειδή στον τομέα της υγείας η έλλειψη χρημάτων σημαίνει αύξηση του μέσου όρου των θανάτων , το τίμημα αυτής της ληστείας , θα το πληρώσουμε με την ίδια μας τη ζωή.


edessa-vegoritida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan