Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Αποθέωση, αλλά και... πέτρες στην υποδοχή της αποστολής της Ρεάλ!

Περίπου 2000 φίλαθλοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης που προσγειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/11) στο αεροδρόμιο El Prat της Βαρκελώνης ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα τη Δευτέρα (29/11, 22:00GR), αλλά δεν έλειψαν και τα... παρατράγουδα, με οπαδούς των μπλαουγκράνα να πετούν πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε τους μερένχες!
Οι φίλαθλοι της Βασίλισσας αποθέωσαν τον Ζοσέ Μουρίνιο και τα... αστέρια του, με τα φλας να μην σταματούν να αστράφτουν και τους παίκτες να δείχνουν να το διασκεδάζουν, υπογράφοντας αυτόγραφα και φανέλες στους λίγους τυχερούς που κατάφεραν να τους προσεγγίσουν.
Μάλιστα, ο Αρμπελόα έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι "η υποδοχή στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης ήταν εντυπωσιακή".
Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν ήταν τόσο... ρόδινα και στη συνέχεια... Περίπου 400 οπαδοί της Ρεάλ περίμεναν την αποστολή και έξω από το ξενοδοχείο Juan Carlos I, αλλά εκεί βρέθηκε και καμιά κατοσταριά των "boixos nois", των φανατικών οπαδών της Μπαρτσελόνα και σίγουρα όχι για να... αποθεώσουν τους αντίπαλους παίκτες!
Οι συγκεκριμένοι πέταξαν διάφορα αντικείμενα και πέτρες στο πούλμαν, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι δίπλα στις θέσεις όπου κάθονταν οι Αλβαρο Αρμπελόα και Ραούλ Αλμπιόλ, ενώ δεν έλειψαν και οι μικροτραυματισμοί ανθρώπων του τιμ που συνοδεύει την ομάδα, με έναν από αυτούς να χτυπά στην πλάτη και το κεφάλι.
Παράλληλα, έξω από το ξενοδοχείο έχουν... κατασκηνώσει κάποιοι οπαδοί των μπλαουγκράνα αποφασισμένοι να μην αφήσουν τους παίκτες του Μουρίνιο να ξεκουραστούν, κάνοντας θόρυβο όλο το βράδυ. 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan