Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Στο εδώλιο η καλλονή για εμπορία ναρκωτικών


Πλήρως εξαρτημένη από τα ναρκωτικά υποστηρίζει πως είναι το καλλίγραμμο μοντέλο, ελληνικής καταγωγής, η οποία κατηγορείται για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών. Η 33χρονη τη Δευτέρα (29/11) εμφανίστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.Υπενθυμίζεται, πως η ξανθιά καλλονή είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους μαζί με το σύντροφό της και άλλα δύο άτομα. Στο σπίτι της κατηγορούμενης ύστερα από αστυνομική έρευνα βρέθηκαν 2 κιλά κοκαΐνης και σημαντική ποσότητα χασίς...

Μάλιστα, η σύλληψή της έλαβε μεγάλη δημοσιότητα αφού ήταν γνωστή στον κλάδο της ενώ είχε και πολλούς διάσημους φίλους.

Στο δικαστήριο το μοντέλο είπε πως όσο είναι φυλακή βρίσκεται σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης και προσπαθεί να απεξαρτηθεί. Προσέθεσε πως όλα τα χρήματα που έβγαζε από τις δουλειές της τα έδινε για τη δόση της η οποία κυμαινόταν στα δύο γραμμάρια ημερησίως.

Επίσης, αρνήθηκε κατηγορηματικά για εμπλοκή της σε εμπορία ναρκωτικών ουσιών σημειώνοντας πως δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη ζυγαριάς ακριβείας στην οικία της.

Μάρτυρες υποστήριξαν πως το μοντέλο είχε σημαντικό πρόβλημα εξάρτησης από τα ναρκωτικά με τον υπεύθυνο του ΚΕΘΕΑ να αναφέρει ότι το μοντέλο στην κλίμακα εξάρτησης από το ένα έως το δέκα βρισκόταν στο οκτώ.

Την εξάρτηση του από τα ναρκωτικά ανέφερε και ο σύντροφός της προσθέτοντας πως έκανε χρήση και σκληρών ουσιών.

Την Τρίτη (29/11), θα ολοκληρωθούν οι απολογίες των κατηγορουμένων.


cosmo

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan