Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Το φόρεμα που έκλεψε την καρδιά του Γουίλιαμ

Όπως ήταν αναμενόμενο, με αφορμή τους πριγκιπικούς γάμους, ξεθάφτηκαν άπειρες ιστορίες και μυστικά για την πολύχρονη σχέση των δύο 28χρονων νέων που γνωρίστηκαν πριν από οκτώ χρόνια στο πανεπιστήμιο όπου φοιτούσαν και οι δύο.

Η πληροφορία όμως που βαραίνει περισσότερο στα ΜΜΕ παγκοσμίως, είναι αυτή που αφορά στην πρώτη στιγμή που το βλέμμα του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) έπεσε στην 20χρονη τότε Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) και, όπως λέγεται, ήταν καθοριστικό.



Η μέλλουσα σύζυγος του δεύτερου στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο πρίγκιπα είχε συμμετάσχει σε μια φιλανθρωπικής μορφής επίδειξη μόδας που είχε διοργανώσει το πανεπιστήμιο το 2002.

Το φόρεμα με το οποίο περπάτησε στην πασαρέλα εκείνη τη βραδιά η Κέιτ την έκανε να "λάμπει" ακόμη περισσότερο γεγονός φυσικά που δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τον νεαρό γαλαζοαίματο που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό. Φίλοι του μάλιστα αναφέρουν ξεκάθαρα τη λέξη "μαγεύτηκε".


Το μαύρο διάφανο μίνι φόρεμα που άφηνε ξεκάθαρα να φανούν τα εσώρουχα που φορούσε από μέσα η Μίντλετον, έφερε την υπογραφή της σχεδιάστριας Σάρλοτ Τοντ (Charlotte Todd) η οποία δεν ξόδεψε περισσότερο από £30 (€35) για να το δημιουργήσει.
Η σχεδιάστρια μόδας Σάρλοτ Τοντ κρατά το φόρεμα που έκανε τον Γουίλιαμ να ερωτευτεί την Κέιτ και δεν αποκλείεται να αξίζει και £100.000 μετά τον γάμο τους.


Από εκείνη την ημέρα της εκδήλωσης το φόρεμα αυτό βρίσκεται στην ντουλάπα της Τοντ -και μάλιστα στο πολύ βάθος όπως ομολογεί η ίδια.

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις πάντως, εννοείται ότι το έβγαλε από τη ναφθαλίνη και φυσικά δεν πρόκειται να χάσει!

Ειδικοί αναλυτές θεωρούν ότι από τη στιγμή της ανακοίνωσης των υψηλών αρραβώνων, η αξία του φορέματος εκτινάχθηκε στις £10.000 (σχεδόν €12.000) ενώ δεν απέκλεισαν να φτάσει μέχρι τις £100.000 (σχεδόν €120.000) μετά τον γάμο.

Βέβαια, όλα αυτά είναι θεωρητικά, αφού όπως δήλωσε κατηγορηματικά η δημιουργός του, είναι απίθανο να το αποχωριστεί ποτέ. "Το φόρεμα είναι κομμάτι της ιστορίας της μόδας -μιλάμε για τη στιγμή που πιθανότατα ο Γουίλιαμ ερωτεύτηκε την Κέιτ- και αυτό με κάνει πολύ περήφανη" εξήγησε η Σάρλοτ Τοντ.

"Αν δεν ήταν διαφανές, ο Γουίλιαμ μπορεί και να μην την είχε προσέξει ποτέ. Είμαι σίγουρη ότι το φόρεμα αυτό έπαιξε τον ρόλο του στο βασιλική αυτή ιστορία αγάπης", συμπλήρωσε η σχεδιάστρια, τονίζοντας την πεποίθησή της ότι η Κέιτ θα βαδίσει στα στιλιστικά βήματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

"Ο μόνος άνθρωπος στον οποίο μπορεί να το έδινα ποτέ είναι η ίδια. Ίσως σε ανταλλαγή με μια πρόσκληση για τον γάμο;", αστειεύτηκε στη συνέχεια η Τοντ ενώ εξέφρασε και την επιθυμία της να σχεδιάσει το νυφικό της Κέιτ.

Ο γάμος της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ θα γίνει στις 29 Απριλίου στο Αβαείο του Γουέστμίνστερ ενώ τις χαρές τους σκίασαν τα πρόσφατα σχόλια του επισκόπου Πιτ Μπρόντμπεντ (Pete Broadbent), ο οποίος αφού "στόλισε" με διόλου κολακευτικά όλη τη βασιλική οικογένεια, υποστήριξε ότι οι μελλόνυμφοι δεν θα αντέξουν πάνω από 7 χρόνια. Φυσικά, έλαβε την απάντηση των προϊσταμένων του με τη μορφή της άδειας... αορίστου χρόνου.

womenonly.gr


ίσως θα είναι κ το must φόρεμα για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν! Μαζί με τις πιτζάμες!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan