Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

O άντρας ο πρόστυχος, ο γοητευτικός


Ο τέλειος ο άντρας, ο πρόστυχος, ο γοητευτικός είναι ο ονομαζόμενος Greek Lover..
Ο Greek Lover ως εργένης:
Αυτός που θα κινήσει γη και ουρανό για να σε βγάλει έξω ένα βράδυ και την επόμενη μέρα να γίνει άφαντος. Αυτός που τα καλοκαίρια κοζάρει τις ξανθιές ψηλές τουρίστριες και του τρέχουν τα σάλια σαν εκείνα τα bulldog.
Αυτός που θα μείνει αξύριστος εως ότου να φαίνεται τελείως ναυαγός και μέχρι να τον πρίξει και η μαμάκα του να ξυριστεί. Αυτός που πιάνει τα μπράτσα του λέγοντας «ποπο πάλι πιάστηκα από το γυμανστήριο».
Αυτός που καπνίζει το τσιγάρο και κλείνει και τα 2 μάτια καμακώνοντας ταυτόχρονα.
Αυτός που υποστηρίζει και λέει συνέχεια στους φίλους του ότι τις αλλάζει σαν τα πουκάμισα αλλά κατα βάθος είναι in Love με μια και μοναδική.
Αυτός που δεν παραδέχεται στην μια και μοναδική ότι είναι αυτή και καμία άλλη, αλλά της λέει «εγώ αγάπη μου δεν μπορώ να γίνω μονογαμικός από την μια μέρα στην άλλη δεν έχω συνηθίσει έτσι».
O greek Lover συχνάζει στα μαγαζάκια της παραλιακής και συχνότερα στα bars.
Πάντα έχει ένα πανάκριβο αυτοκίνητο ακόμα και αν δεν το αντέχει οικονομικά.
Το πρωί εαν δεν δουλεύει κοιμάται όλη την ημέρα.
Θα κάνει την κίνηση ακόμα και αν συνοδεύεσαι, όπως και όταν είστε όλοι μαζί σε μια παρέα.
Ο 100% αρσενικό όπως θα σου πει και αργότερα, θα κάνει τα πάντα για να σε «ψήσει» για μια «αξέχαστη βραδιά μαζί » του. Εαν πας θα βγεις η «εύκολη». Από την άλλη εαν δε πας, θα σου βγει το όνομα της «ανέραστης».
Ο Greek Lover ως οικογενειάρχης:
Θα είναι πάντα αυτός που θα δίνει τις εντολές μες στο σπίτι. Θα απαιτεί φαι μαγειρεμένο,σπίτι σημαζεμένο και το βράδυ τουλάχιστον μια φορά Sex. Αλλιώς, μην τον είδατε τον Παναή…


πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan