Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Διάσημες Ελληνίδες και οι αναλογίες τους


Σοφία ΑλιμπέρτηΎψος: 1,67 μ.
Βάρος: 51 κιλά
Η Σοφία έχει καταφέρει το εξής απίθανο: από την εποχή της βιντεοκασέτας, στις αρχές του ’80, μέχρι και σήμερα (σ.σ.: μεσολάβησαν και δύο εγκυμοσύνες) διατηρεί απόλυτα σταθερό το βάρος της. Ο λόγος; Η απόλυτη πειθαρχία. Υγιεινή διατροφή όλο το χρόνο και καθημερινή γυμναστική ακόμη και τις περιόδους που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης και θεάτρου.

Ναταλία Δραγούμη
Ύψος: 1,72 μ.
Βάρος: 54 κιλά
Αν και μητέρα, η Ναταλία Δραγούμη δύσκολα βάζει περιττό βάρος. Το μυστικό της; Τρώει πολλά φρούτα και πίνει πολύ νερό. Επίσης, γυμνάζεται 2-3 φορές την εβδομάδα...


Αγγελική ΗλιάδηΎψος: 1,77 μ.
Βάρος: 52 κιλά
Με αναλογίες μοντέλου, η γνωστή τραγουδίστρια προσπαθεί τους τελευταίους μήνες να βάλει μερικά κιλά, καθώς πιστεύει πως είναι αρκετά αδύνατη. Άλλωστε, δεν πάει για τις πασαρέλες, αλλά για τις πίστες.


Ρούλα ΚορομηλάΎψος: 1,67 μ.
Βάρος: 56 κιλά
Πόσα έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερο ειπωθεί για τις αναλογίες της εθνικής μας τηλεπαρουσιάστριας... Όχι ιδιαίτερα ψηλή, η Ρούλα έχει ίσως τη μεγαλύτερη καριέρα στο χώρο της ιδιωτικής τηλεόρασης. Το βάρος της από την πρώτη της εκπομπή στην ΕΤ1 το 1988 μέχρι και σήμερα παρουσιάζει έντονες αυξομειώσεις. Φέτος έχασε περισσότερα από 15 κιλά και συνεχίζει ακάθεκτη για την πρεμιέρα του «Big Brother»!


Ελένη Μενεγάκη
Ύψος: 1,73 μ.
Βάρος: 53 κιλά
H Ελένη μετά τη δίαιτα του περσινού καλοκαιριού διατηρείται σταθερή στα κιλά της. Γυμνάζεται συνήθως τα ξημερώματα, ενώ στη διατροφή της υπάρχουν πολύ ψάρι και φρέσκα φρούτα και λαχανικά.


Βάσια Λόη
Ύψος: 1,77 μ.
Βάρος: 60 κιλά
Ιδανικές οι αναλογίες της πρώην παρουσιάστριας του Alter. Άλλωστε, στα νιάτα της είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ κερδίζοντας τον τίτλο της Playmate. Εμείς γιατί έχουμε την υποψία πως σύντομα θα τη δούμε με αρκετά παραπανίσια κιλά; Μακάρι, καθώς ο ερχομός ενός παιδιού μόνο χαρά φέρνει!


Ζέτα Μακρυπούλια
Ύψος: 1,72 μ.
Βάρος: 52 κιλά
Αν και πάντα διέθετε τις τέλειες αναλογίες, τα τελευταία χρόνια έχασε 2-3 παραπανίσια κιλά. Όπως μάλιστα είπε η ίδια σε συνεντεύξεις της, όχι γιατί το επιδίωξε, αλλά λόγω υπερβολικής δουλειάς. Πλέον η Ζέτα είναι σταθερή στο βάρος της και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Ελεονώρα Μελέτη
Ύψος: 1,71 μ.
Βάρος: 60 κιλά
Παλαιότερα η Ελεονώρα είχε πρόβλημα με τα κιλά της. Φρόντισε όμως να χάσει το περιττό βάρος με θαλάσσιο σκι το καλοκαίρι, πολλή γυμναστική και στεγνή διατροφή. Μικρή αδυναμία της; Τα γλυκά.


Δούκισσα ΝομικούΎψος: 1,76 μ.
Βάρος: 48,5 κιλά
Η νέα συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Καπουτζίδη στο «Just the Two of Us» είναι από τις ευνοημένες της φύσης, καθώς δεν κάνει απολύτως τίποτα για να διατηρηθεί, εκτός από λίγη γυμναστική.

πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan