Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

«150- 0 υπέρ του Ολυμπιακού»

Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Σκληρή «πράσινη» ανακοίνωση για τη διαιτησία και τη σχέση με τον Μαρινάκη, τον Κόκκαλη και τον Γκαγκάτση.
Η υπομονή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού φαίνεται πως εξαντλήθηκε μετά και τη διαιτησία του Αρετόπουλου στο Καραϊσκάκη. Η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με ειρωνικό ύφος για τα όσα έλαβαν χώρα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αναφέροντας:...

«Σήμερα, για μια ακόμα αγωνιστική, κατάλαβε όλη η Ελλάδα πώς αντιλαμβάνεται ο ΟΣΦΠ το 50-50 που δήθεν αποζητά από τη διαιτησία. 50 για τον κ. Μαρινάκη, 50 για τον κ. Κόκκαλη και 50 για τον κ. Γκαγκάτση (150-0).
Κατά τα άλλα, τα διαιτητικά λάθη που συμπτωματικά ευνοούν τον ΟΣΦΠ δεν κρίνουν ποτέ το αποτέλεσμα».

Παράλληλα όμως εκτός από την επίσημη ανακοίνωση, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν μία μίνι αναδρομή στις υπέρ του Ολυμπιακού διαιτητικές αποφάσεις απο την αρχή του πρωταθλήματος.

1η αγωνιστική: Ο διαιτητής Σταθόπουλος κλείνει τα μάτια σε πέναλτι που κάνει ο Ντουντού και δεν αποβάλλει τον Τοροσίδη, στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο.

3η αγωνιστική: Στις Σέρρες ο διαιτητής Σιδηρόπουλος αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί (και όχι να το διακόψει ως όφειλε), την ώρα που βρίσκονται παίκτες στο έδαφος (χτυπημένoι στο ΚΕΦΑΛΙ), με αποτέλεσμα ο Πάντελιτς να σκοράρει στη συνέχεια της φάσης. Παράλληλα σφυρίζει το τέλος του παιχνιδιού, ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονταν σε θέση για γκολ.

4η αγωνιστική: Ο Παμπορίδης ακυρώνει γκολ του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη και το σκορ αντί για 2-1 μετατρέπεται σε 3-0. Ακόμη και ο Μαρινάκης παραδέχθηκε πως κακώς ακυρώθηκε.

5η αγωνιστική: Ο Αρετόπουλος σκανδαλωδώς δεν αποβάλλει τον Τοροσίδη (διαφορετικό να είσαι 2-1 με δέκα παίκτες και διαφορετικό με έντεκα), ενώ το πέναλτι που οδήγησε στην παύση του Δαλούκα (σπρώξιμο στον Βύντρα) φαντάζει πταίσμα μπροστά σε αυτό που έδωσε ο διαιτητής από τα Τρίκαλα στον Μιραλάς για τη δήθεν ανατροπή από τον Ζαραδούκα.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan