Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Στον σοσιαλισμό φτάνεις με... οδοστρωτήρα!

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου τα έβαλε με τη κυβέρνηση. Δε ξέρω εάν το ακούσατε αλλά το δήλωσε ευθαρσώς: Δε μπορεί μία κοινωνική ομάδα να κρατά όλη τη κοινωνία όμηρο, δήλωσε.
Και έχει δίκιο.
Δε μπορεί μία κοινωνική ομάδα 49 ατόμων, που είναι η κυβέρνηση του Mνημονίου, να έχει σε ομηρία 11.000.000 εκ. Έλληνες.
Ο Γ. Παπανδρέου ως επικεφαλής των απαγωγέων αλλά και ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ως συντονιστής του εγχειρήματος, έχουν εδώ και ένα χρόνο “κλειδώσει” τους Έλληνες, μέσα στη φυλακή του Mνημονίου, έχοντας απέξω τους φρουρούς της Τρόικας.
Και όλα αυτά, ενώ τους κόβουν το φαΐ, τους μειώνουν το φως, τους βάζουν νέες αλυσίδες στις πόρτες.
Για να σοβαρευτούμε:......

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, που έκανε τη δήλωση, είναι ο υπουργός ο οποίος, τον Μάη, σε μια μνημειώδη κίνηση κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος, έστεψε τον εαυτό του γενικό δερβέναγα του τόπου, δίνοντας το δικαίωμα στον υπουργό Οικονομικών (δηλαδή στον εαυτό του!) να υπογράφει διεθνείς συμβάσεις, συμφωνίες και δεσμεύσεις για λογαριασμό της χώρας (σαν αυτές τις «ωραίες» με το ΔΝΤ), χωρίς να ρωτά κανέναν και χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, ούτε καν στη Βουλή…
Ο κ. Παπακωνσταντίνου υποκινούμενος από βαθύ «πατριωτισμό», είναι ο υπουργός ο οποίος συνέταξε, υπέγραψε και ψήφισε ένα μνημόνιο με το οποίο η Ελλάδα τίθεται υπό την δικαιοδοσία του «αγγλικού δικαίου» και το οποίο το «πέρασε» από τη Βουλή σε συνεργασία με το λαϊκιστικό μόρφωμα που λέγεται ΛΑ.Ο.Σ. και τη Ντόρα, αφού πρώτα κουρέλιασε και την τελευταία διάταξη του Συντάγματος (που υποτίθεται ότι το έχει ευαγγέλιο)…
Και επειδή τα συντάγματα και οι νόμοι είναι το οχυρό για όσους εξουσιάζουν, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Ευρώπης με ψήφισμα καλεί τα κράτη – μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, να «διασφαλίσουν ότι η νομοθεσία κατά του εξτρεμισμού εφαρμόζεται συστηματικά και με συνέπεια σε όλες τις μορφές εξτρεμισμού». Δίνοντας τον ορισμό του «εξτρεμισμού», τον περιγράφει ως την «απόρριψη των βασικών αξιών και των κανόνων του παιχνιδιού σε ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου» και προσθέτει: «Δεν είναι ασυνήθιστο για τους εξτρεμιστές να θεωρούν τον εαυτό τους ριζοσπάστες».
Στο τέλος του κειμένου γίνεται σαφής αναφορά σε «μορφές εξτρεμισμού» που προσανατολίζουν κατευθείαν σε λαϊκές κινητοποιήσεις με συγκεκριμένη αναφορά στην Ελλάδα: «Τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει μια έξαρση ορισμένων μορφών εξτρεμισμού στην Ευρώπη, οι οποίες επιδιώκουν στόχους που είναι κατά παράβαση των δημοκρατικών – ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αξιών της Ευρώπης».
Ολα αυτά συνδέονται με «την τρέχουσα οικονομική κρίση και τις συνέπειές της σχετικά με τη φτώχεια και την ανεργία» που θα μπορούσαν να «επιδεινώσουν στην παρούσα φάση την αναβίωση των εξτρεμιστικών κινημάτων». Πιο συγκεκριμένα: «Αναφερόμαστε, κυρίως, στο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης (…) ή για διαδηλώσεις και αναταραχές που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων το 2009».
Επιτέλους, ο κοινωνικός αυτοματισμός ας ξαναενεργοποιηθεί.
Πόσο ακόμα οι 49 θα κρατάνε όμηρους 11.000.000;;;;;

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan