Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Αγωγές σε αυτούς που δεν πληρώνουν διόδια


Αγωγές σε 25 οδηγούς που αρνήθηκαν να πληρώσουν τα διόδια ξεκίνησαν οι εταιρίες εκμετάλλευσης των διοδίων. Από την πλευρά τους, οι Επιτροπές Αγώνα «Δεν Πληρώνω» άρχισαν κινητοποιήσεις με τριπλό άνοιγμα των διοδίων και ελεύθερο πέρασμα των αυτοκινήτων

Ειδικότερα, από τις 9.30 έως τις 10 το πρωί της Κυριακής (3/10) μπάρες θα σηκώσουν στα διόδια των Αφιδνών, στον κόμβο της Μεταμόρφωσης και στην έξοδο της Αττικής Οδού από τις 10.15 έως τις 10.40 το πρωί ενώ στην Ελευσίνα από τις 11.00 έως τις 13.00.

Μια μέρα πριν, από τις 11 το πρωί οι Επιτροπές ήταν στα διόδια του Ρίου και επέτρεπαν στους οδηγούς να περνούν ελεύθερα ενώ στις 18.00 το απόγευμα έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς.

«Οι Επιτροπές Αγώνα ξεκίνησαν να πραγματοποιούν τοπικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων κατά των διοδίων αλλά και τις μεθόδους επέκτασης του αγώνα κατά της ιδιωτικοποίησης κοινωνικών και συλλογικών αγαθών, καθώς και της καταστροφής του περιβάλλοντος.

Θα ακολουθήσουν και άλλες και θα κατατείνουν σε μια πανελλαδική συνδιάσκεψη στο άμεσο μέλλον. Η ημερομηνία θα καθοριστεί από τους συμμετέχοντες, μέσα από τις ανοιχτές και δημοκρατικές συνελεύσεις», επισημαίνει μεταξύ των άλλων οι Επιτροπές μέσα από την επίσημη σελίδα τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan